Tóth Gabi belehazudott a pofámba – kemény vádakkal állt elő az egyik legismertebb youtuber

Osváth Zsolt youtuber elmondta, mekkorát csalódott Tóth Gabiban.

2022. április 12., 10:51

Szerző:

A Való Világban feltűnt, és azóta youtuberként ismert Osváth Zsolt a választások után több mint egy héttel elárulta, mit gondol Tóth Gabiról. Mint megírtuk, az énekesnő korábban egy hosszabb posztban tagadta, hogy megvette volna őt a Fidesz, valamint rengeteg támadás érte a közösségi-oldalain, leginkább azután, hogy Orbán Viktor kampányzáró eseményén ő énekelte el a Himnuszt. Az arról szóló cikkünket ide kattintva olvashatják el! Valamint Kajdi Csaba szintén már kétszer is elmondta a véleményét az énekesnőről.

Osváth Zsolt a Youtube-on feltöltött videójában elárulta, hogy fideszesektől is kapott visszajelzéseket az elmúlt napokban, ám ezek többnyire nem a kedves kategóriába tartoznak. Hozzátette, hogy a gyűlöletkampány valóban működik. Majd pedig rátért arra, amiről igazán beszélni akart: Tóth Gabiról és Gáspár Győzőről.

„Tóth Gabi letiltott, Gáspár Győző meg feljelentett”

- mondta Osváth.

Az influenszer elárulta, hogy Tóth Gabi volt az a személy, akit a Youtube-csatornáján is többször megvédett az elmúlt egy évben, de nem azért, mert annyira jó barátok voltak, hanem mert úgy érezte, hogy igazságtalanság érte az énekesnőt. Ám most elmondta: az énekesnő hazudott neki.

„Gabi belehazudott a pofámba”

- jelentette ki.

A Youtuber elmondta, hogy a választások előtti hétfőn az énekesnő egy posztjánál letiltotta a kommentelési lehetőséget, mire ő odaírta, hogy szerinte vállalni kell a pozitív és negatív kommenteket is, mert a cenzúra a kommunizmusban volt „menő”, amiről Tóth Gabi korábban azt mondta, hogy a nagymamája rengeget mesélt és nagyon fél attól a rendszertől. Az énekesnő ezek után felhívta Osváthot, akinek azt mondta, hogy azt hitte vannak olyan viszonyban,  hogy privátban írja le a véleményét neki. Az influenszer ezután még rosszul is érezte magát, bár kiemelte, hogy nem írt semmilyen bántót, de végül inkább törölte a kommentjét.

Tóth Gabi a telefonbeszélgetés során Osváth Zsolt elmondása szerint azt mondta, hogy elege van abból, hogy mindenki a Fideszhez köti és, hogy a Békemeneten is szándékosan nem maradtak Orbán Viktor beszédén. Valamint az énekesnő arra panaszkodott, hogy egy fideszes politikus kirakta az ő képét. Az influenszer még ötleteket adott arra, hogyan kommunikáljon Tóth Gabi annak érdekében, hogy ezeken a dolgokon lehessen változtatni. Ám három nappal később Tóth Gabi énekelt Orbán Viktor kampányzáró eseményén.

„Le is írtam neki, hogy ez engem nagyon bánt.. Nem az bánt, hogy fideszes és nem az bánt, hogy kormánypárti, még csak az sem bánt, hogy a politikában szerepet vállal. Az bántott, hogy hazudunk egymásnak, hazudott ő nekem”

fejtette ki Osváth Zsolt, aki szerint az énekesnő az elmúlt egy évben kihasználta az ő jóhiszeműségét. 

Az énekesnő állítólag korábban még azt is mondta Osváthnak, hogy támogatja abban, hogy örökbe tudjanak fogadni gyermeket a párjával, Patrikkal, mert ő nagyon jó apuka lenne. Az influenszer elmondta, hogy sokkoló volt neki a felismerés az énekesnővel kapcsolatban, mert egyébként jó emberismerőnek tartja magát. Kifejtette azt is, hogy az emberek a jellemtelenséget, a hazugságot és a megvezetést utálják. 

„Bebizonyosodott, hogy ti jobban tudtátok...Rengeteg kommentet kaptam tőletek. A Tóth Andi a mai napig nem áll velem szóba és sokan azt mondták, hogy csalódtak bennem”

- mondta reagálva arra, hogy sokáig védte Tóth Gabit, ám most elmondta, mi az, ami változott.

„Tóth Gabi ki kell, hogy mondjuk, hogy egy gerinctelen érdekember. Egy jellemtelen ember”

- az influenszer elmondta, hogy tudja Gabi is nézni fogja ezt a felvételt.

Osváth Zsolt Tóth Gabihoz szólt a videójában és elmondta, hogy szerinte őt nem azért bántják, mert fideszes, vagy mert Orbán Viktor előtt énekel, hiszen több énekesnő is kormánypárti mégsem bántják őket. Több példát is felhozott, köztük Kovács Katit, valamint Radics Gigit és Rúzsa Magdit, akiknek a miniszterelnök gratulált is, miután világra hozták a gyermekeiket. Hozzátette, hogy Keresztes Ildikót és Vastag Csabát sem bántották. Hogy lehet az, hogy csak a Tóth Gabit bántják? - tette fel a kérdést.

„Úgy Gabi, hogy jellemtelen vagy, nincsen jellemed. Úgy, hogy soha nem álltál ki bizonyos dolgok mellett, egyetlen dolog mellett álltál ki, a saját magad pénze mellett”

- mondta Osváth.

Az influenszer közben azt is kifejtette, hogy az énekesnő szerinte nagyon ostoba, amiért nem is rejti véka alá, hogy mennyivel jobban megy a szekere, amióta beállt a kormány mögé. Hozzátette, hogy miután megírta a véleményét Tóth Gabinak, az énekesnő végül mindenhonnan letiltotta, ő pedig ezután döntötte el, hogy erről fog beszélni, de csak a választások után.

Osváth Zsolt a Gáspár Győzőről való véleményét sem rejtette véka alá. A valóságshow-sztár azután jelentette fel Osváthot, hogy ő egy nyílt levelet idézett hozzá a választások előtt. Gáspár Győző gyermekvédelemre hivatkozva szólított fel embereket a Fideszre való szavazásra, mert szerinte fontos, hogy megvédjük a gyerekeinket.

„Annak a Gáspár Győzőnek volt fontos, hogy megvédjük a gyermekeinket, aki akkor, amikor a Győzike-show alatt Buksi kutyát egy rosszakarójuk a vonatsínekhez kötözte, a vonat pedig megcsonkította, Győzikének az volt az első gondolata és az volt az első tette, hogy egy kamerastábbal elment Evelinért az iskolába, odavitték a sínekhez és fölvették a kislánynak a reakcióját, ahogyan a megcsonkított kutyának a testére bömböl. Evelin a kanapémon azt mondta, hogy ő akkor azt hitte, hogy ő lesz a következő, hogy ő lesz a következő, akit a sínekhez kötöznek. És az apja tudjátok mit mondott? A shownak mennie kell tovább. Még akkor is azt mondta, hogy inkább a pénzt választja”

- fejtegette Osváth Zsolt. Gáspár Evelin korábban azt mondta Osváthnak, hogy a pszichológushoz is azért jár, mert legalább ő pénzért a barátja.

„Ez lenne a gyerekvédelem?”

- tette fel a kérdést az influenszer, aki hozzátette, hogy a valóságshow-sztár esetében sem az a baj, hogy fideszes.

A felvétel végén nagyon röviden Muri Enikőről is elmondta a véleményét Osváth. Az influenszer elmondta, hogy az énekesnőnek több meleg barátja is van. Az énekesnő azonban nemrégiben a Pesti TV-ben vendégeskedett, ahol valaki azt mondta neki, hogy amennyire elfogadó, akár a szivárványos zászlót is magára tetováltathatná, ám az ellen Muri Enikő erősen tiltakozott. 

„Szembe köpni és elárulni azokat embereket, akik szeretnek. Szembe köpni és elárulni azokat az embereket, akik a barátaid. Te biztos, hogy akkor azzal szerettél volna kitűnni, hogy belegázolsz olyan emberek lelkébe, akik téged keresnek? És itt sem az a baj, hogy fideszes lettél az elmúlt egy két hónapban. A jellemeddel van a baj”

- zárta le a gondolatait Osváth Zsolt.

A teljes felvételt ide kattintva tekinthetik meg: 

Magyar sztárok reakciói 

Puzsér Róbert váratlan hangvételben beszél a választási eredményről

Gáspár Győző megszólalt a kormány győzelme után: Megcsináltuk, látod Fidesz újra megcsináltuk!

Molnár Áron: 12 év gyűlöletpropagandája célba ért

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram-oldala)