Kajdi Csaba megint beleállt Tóth Gabiba

Kajdi Csaba azt mondja, Tóth Gabinak tűrnie kéne a kritikát.

2022. április 7., 18:02

Szerző:

Kajdi Csaba a héten egyszer már megfogalmazta kritikáit Tóth Gabival szemben, de a 34 éves énekesnő szerda este újabb posztot tett közzé, és erre a Visage modellügynökség influenszerként is ismert ügyvezetője most megint reagált. Tóth Gabi a legutóbbi posztjában azt írta, hogy sokan, köztük értelmiségiek bántották azért, mert vidéki, és hogy a Fideszben találta meg azt a szerető közeget, ahol őt elfogadják ezért ezt az oldalt választotta annak ellenére, hogy pár hónappal ezelőtt még azt mondta, hogy semmi köze a politikához. Eszmefuttatásának összefoglalójáért kattintson ide!

Tóth Gabi többek között azt sérelmezte, hogy őt azért bántották, mert nincs érettségije. Ezzel kapcsolatban Kajdi Csaba a következőket mondja egy hosszú videóban:

„ez a minimum, főleg, ha osztod az észt. Nincs azzal baj, ha hülye vagy. De ha osztod az észt...”

Az énekesnő azt is említi, hogy őt pusztán azért bántják, mert vidéki. Kajdi Csaba ezzel nem ért egyet:

„emögé nem kell elbújni, hogy engem azért bántanak, mert vidéki vagyok. Nem, nyuszi, nem azért bántanak, kapaszkodjál meg. Egy picit azért sötétkében vagy, mint a frissen trágyázott föld. Az is olyan sötét színű. Egészséges, de sötét a színe. Ne vedd magadra!”

A Cyla néven is ismert médiaszemélyiség felhívja a figyelmet, hogy ami Tóth Gabival történik az nem bullying vagy bántás, hiszen ő áll ki a nyilvánosság elé, élvezi az ezzel járó előnyöket, ezért a véleményeket is tűrnie kell. Így fogalmaz:

„senki nem bánt, angyal, csak nem értik az emberek, hogy hol történt meg ez az óriási pálfordulás. A Gábor Áron rézágyújának olyan videóklipje van, hogy többe kerül, mint a Gyűrűk ura összes része. Mondjuk majdnem ugyanannyi az ogre benne.”

A vidék-Budapest szembeállítással kapcsolatban Kajdi Csaba a következőket mondja:

„picit ízléstelen ebben az egészben, hogy megpróbálod fölhasználni a vidéki embereket, meg ezt az érzést, még nagyobb konfliktust és ellentétet akarsz kelteni a fővárosiak meg a vidékiek között. Nem egy szép dolog, anyukám.”

Kajdi Csaba arra is kitér, hogy a Tóth Gabi által befogadónak és szeretőnek leírt oldal kommunikációja szerinte zömmel abból áll évek óta, hogy kik támadnak bennünket és hogyan kell megvédenünk magunkat, illetve a gyerekeket. Kajdi Csaba ezzel kapcsolatban Bihari Viktória videóját ajánlja, ami a Facebookon ide kattintva tekinthető meg.

„Nincs harag, ez egy őszinte vélemény volt”

– teszi hozzá Kajdi Csaba, akinek a teljes videója Instagramsztoriban cikkünk megjelenése után még jónéhány óráig elérhető ide kattintva.

Reakciók a választások eredményére

Puzsér Róbert váratlan hangvételben beszél a választási eredményről

Gáspár Győző megszólalt a kormány győzelme után: Megcsináltuk, látod Fidesz újra megcsináltuk!

Molnár Áron: 12 év gyűlöletpropagandája célba ért

(Kiemelt kép: Kajdi Csaba Instagramja)