Osváth Zsolt arról beszélt, hány forintot kapott A Konyhafőnök VIP-ben való szerepléséért és mire költötte

Osváth Zsolt megkapta a „van az a pénz” kritikát, úgyhogy elmondta, mennyi az annyi.

2022. november 10., 11:05

Szerző:

Az egykori VV Zsolti, azaz a ZSHOWtime YouTube-csatornáról ismert Osváth Zsolt szerepel most A Konyhafőnök VIP című realityben – ő a 36 induló egyike. A népszerű médiaszemélyiség szereplése meglepetés volt követői számára, mivel Osváth Zsolt ugyan az RTL-nek köszönheti az ismertségét, hét éve nem szerepelt tévéműsorban, és ezalatt az idő alatt többször is élesen kritizálta a csatornát, ahol korábban dolgozott. Legutóbb például Sebestyén Balázsék gyerekalázós botrányához is hozzászólt.

Nos, Osváth Zsoltot az utóbbi napokban azért szólták meg, hogy bár kritizálja a csatornát, most aztán mégis igent mond a lehetőségre, nyilván azért, mert annyira sok pénzt kínáltak neki. Ezekre a véleményekre reagál a youtuber a legfrissebb videójában, felhívva a figyelmet arra, hogy csak azért, mert bizonyos dolgokat kritizált az RTL-nél, sosem tartotta vagy nyilvánította vállalhatatlannak a csatornát, mint ahogy például a TV2-n soha nem szerepelne.

A gázsi mértékével kapcsolatban pedig a következőket mondja:

„a gázsi – nyilván mindenkit érdekel, hogy mennyi. Tök simán elmondanám nektek, de az van, hogy rákérdeztem, és üzleti titoknak minősül. Maradjunk annyiban, hogy egymillió forint fölött van, amit kaptam A Konyhafőnökben és ebből 500 000 forintot a Hűvösvölgyi Gyermekotthonnak adományoztam-ajándékoztam. De egyébként tényleg egy szép gázsit kaptunk ezért.”

Osváth Zsolt szereplése a műsorban már csak azért is lesz érdekes, mert az egykori realityszereplő néhány évvel ezelőtt egy éttermet nyitott.

Alább nézheti vissza Osváth Zsolt egyik jelenetét a tegnapi adásból.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/A Konyhafőnök VIP)