Megdöbbentő nevek A Konyhafőnök VIP következő évadának szereplői között

Az RTL közzétette, melyik hírességek tűnnek majd fel A Konyhafőnök VIP november 7-én induló évadában.

2022. október 24., 12:47

Szerző:

Pár hét múlva újabb évaddal folytatja az RTL A Konyhafőnök VIP című, celebes főzőműsorát. Hétfőn délelőtt közzétették, hogy november 7-én indul majd a következő adásfolyam, és megvan az is, hogy milyen, más műsorokból már ismert személyiségek vállalták, hogy a zsűri a főztjük miatt alázza őket.

Összesen 36 (!) induló lesz, közülük az RTL közleménye a következőket emeli ki:

„versenybe száll mások mellett Nagy Zsolt színész, Rubint Rella influencer, az egykori szépségkirálynő, manapság jógaoktató Geszler Dorottya, Járai Máté színész, műsorvezető, Osváth Zsolt online tartalomgyártó, étterem-tulajdonos. Megvillantja főzőtudományát Badár Sándor színész, humorista, Dobos Evelin színésznő, Tokár Tamás műsorvezető és Kiss Virág testépítő, fitness modell is.”

Közülük meglepetésre adhat okot Geszler Dorottya szereplése, mert ő igencsak eltűnt az utóbbi év(tized)ekben, de Badár Sándortól és Dobos Evelintől sem szoktuk meg a hasonló realityszereplést. Sőt, ha már a színészeknél tartunk: Kálid Artúr, Szinetár Dóra, Xantus Barbara, Kardos Eszter, Bogdányi Titanilla, Ripli Zsuzsi és a Barátok köztből ismert Tihany-Tóth Csaba is a versenyzők között lesz. Tihanyi-Tóth Csaba már csak azért is meglepetés, mert ő nemrég pont arról beszélt, mennyire nem szereti az ilyen típusú műsorokat, és hogy a korábbi évadra nemet mondott. Hát ezt most mégis elvállalta.

Járai Máténak az a harmadik RTL-es realityje lesz a Nyerő Páros és a Survivor után, és szintén a sokadik RTL-es realityje lesz ez Filipánics (ÉNB) Bálintnak, Kamarás (ÉNB) Norbertnek, Brindzik (Házasodna a gazda) Zsoltnak, valamint az x-faktoros Mardollnak.

A régen hallottunk róluk kategóriát képviseli velük szemben Patai Anna, a Megasztár egykori gyereksztárja, vagy Pirner Alma fitneszceleb.

Feltűnik még Nagy Viktor vízilabdázó és Elek Péter humorista, valamint Kiss Virág, Hajmásy Péter, Kármán Odett, Tokár Tamás, Kollányi Zsuzsi, Ódor Kristóf, Fésűs Nelli, Élő Marci, Kustánczi Lia, Pintér Adrienn (Ada), Kéri Kitty, Bellus István, Somfai Péter és Takács Zsuzsika. Ha valakiről nem rémlik, hogy honnan kéne ismerősnek lennie, az RTL oldalán megtalálja a legfontosabb alapinformációkat.

Itt az első előzetes, ami felhívja a figyelmet, hogy Járai Mátéval jó ideje nem hajlandó szóba állni a műsor zsűrijének egyik tagja, Rácz Jenő.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub)