Keményen kritizálta a Nyerő párost a Barátok közt sztárja, íme, miért mondott rá nemet

Két realitybe is hívta az RTL a Barátok közt sztárját, Tihanyi Tóth Csabát, de egyiket sem fogadta el.

2022. február 11., 12:43

Szerző:

23 évig alakította a Barátok köztben Novák Laci szerepét Tihanyi Tóth Csaba, aki most a Life TV-ben beszélt arról, hogy mivel foglalkozik mostanában, hogy a sorozatnak tavaly nyáron vége lett. Nos, elsősorban saját színházi társulatával foglalkozik, a Tihanyi Vándorszínpaddal, amellyel operetteket, meseelőadásokat visznek színre, illetve magyar nótákat és táncdalokat adnak elő.

Tihanyi Tóth Csaba arról is beszél, hogy a napi sorozat csatornája, az RTL Klub aztán két lehetőséget is felajánlott neki a sorozat bevégeztével, de ő mindkettőre nemet mondott.

„Az RTL több nagyobb munkával megkeresett. [...] Nyerő páros – köszönöm szépen, nem kértem. Nézni nagyon jó, de bohócnak már az ember öreg. Szoktam mondani, hogy ha 15 évvel fiatalabb lennék, akkor simán. Hívtak a VIP főzőműsorba. Hát ott egy oka volt, hogy kihagytam, tudod, miért? Mert... te se tudtál főzni, de te megtanultál”

– mondja Csonka Andrásnak Tihanyi Tóth Csaba, hiszen Csonka András tavaly szerepelt a kérdéses műsorban, azaz A Konyhafőnök VIP-ban. Tihanyi Tóth Csaba azt mondja, hogy ő nem tudta, hogy lehet olyat, hogy az ember sebtében megtanul főzni a forgatás előtt. Ráadásul a műsor felvétele a legzsúfoltabb nyári fellépésidőszakkal esett egybe. Az egykori Novák Laci a TV2-be azért bejutott: nyert valamit a Szerencsekerék című műsorban.

Íme a teljes interjú.

Akik nem voltak hozzá túl öregek

Életük legkínosabb intim titkairól vallottak a Nyerő páros sztárjai

Molnár Gusztáv lesuttyózta L.L. Juniort a Nyerő párosban, mert szerinte lenézi a nőket

Pataki Zita szerint igazából nem az történt, amit a Nyerő párosban látni lehetett

(Kiemelt kép: YouTube/Life TV)