Molnár Gusztáv lesuttyózta L.L. Juniort, mert szerinte lenézi a nőket

Éleződnek a konfliktusok, szaporodnak a beszólások a Nyerő párosban egy bizalmi szavazás után.

2021. október 28., 10:04

Szerző:

Bizalmi szavazás volt a Nyerő párosban, derült ki a celebes reality-vetélkedő tegnapi adásából. Egy ilyen szavazás jó alkalom arra, hogy felszínre hozza a játékosok közötti nézeteltérések-konfliktusokat, és ez be is jött. L.L. Juniorék különösen feldúltak lettek a játék során tekintettel arra, hogy ők kapták a legkevesebb pontot a többiektől, azaz bennük bíznak meg a legkevésbé a többiek. A rapper azt mondja, különösen az fáj nekik, hogy Pataki Zitáék az utolsó helyre tették őket, hiszen ők viszont maximális bizalmat szavaztak az időjárásjelentésekből ismert médiaszemélyiségnek. L.L. Junior ezen kívül a Molnár Gusztáv által használt hangnemet is sérelmezte. Íme a teljes adásrészlet a szavazásról.

A fenti jelenetet az követte, hogy L.L. Junior félrehívta Molnár Gusztávot, hogy megkérdezze tőle, miért ilyen hangnemet használt vele szemben. A beszélgetéshez hamarosan csatlakozik a Drága örökösökből ismert színész felesége, Fazekas Vivien is. Ezzel kapcsolatban L.L. Junior valamivel később a következőket mondja Fazekasnak:

„most bejöttél ide bemosolyogni ezt, amit vele beszéltünk. Mi férfiak félrehívtuk egymást, és ide álltál be közénk.”

Molnár Gusztáv, akit volt élettársa bántalmazással vádol, erre azt kérdezi, hogy akkor L.L. Junior szerint kevesebb-e valaki „attól, mert csaj. A rapper válasza:

„nem kevesebb, csak ezt szerettem volna elmondani neked, hogy légyszíves ne üvöltözzél.”

Ezt követően Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien egymás között beszélgetve, L.L. Juniorra azt mondják, hogy „tudatlan”, „teljes suttyó”, „bunkó”, illetve „tanulatlan”. A színész hozzáteszi, hogy a rapper szerinte azért válaszolt így a feleségének, „mert te egy nő vagy”. Később a következőképpen foglalja össze, ami történt:

„Hát nekem valami nagyon eltört így a Junior felé. [...] Mindegy, hogy nőről, kutyáról, lóról, férfiról vagy papokról beszélünk, tökmindegy: senki ne nézzen le senki. És ezen én is elpattantam kicsit.”

(Kiemelt kép: RTL Klub/Nyerő páros)