Pataki Zita szerint igazából nem az történt, amit a Nyerő párosban látni lehetett

„Nagyon szomorú látni” – írja a róla bemutatott jelenetekről Pataki Zita.

2021. október 24., 19:49

Szerző:

Hatalmas vita volt a héten a Nyerő páros című celebvetélkedőben részt vevő hírességpárok között. Az RTL Klub realityjében Szabó-Kulcsár Edinának és férjének, Szabó András Csutinak tettek fel egy igen kemény kérdést, amin a szépségkirálnyő kiborult – később a kérdést feltevő Kárpáti Rebeka és Pataki Zita vigasztalták őt. Hogy pontosan mi történt, illetve hogy pontosan mi ment le a műsorban, arról az ide kattintva megnyitható cikkünkben olvashat részletesebben.

A hétvégén azonban Pataki Zita arról posztolt az Instagramon, hogy a műsor úgy lett megszerkesztve, mintha ő máshogy viselkedett volna, mint ahogyan az igazából történt. Az időjárásjelentésekből ismert médiaszemélyiség azt írja, hogy bár a műsorban az látszott, hogy kéretlen tanácsot osztogat, igazából nem ez történt.

Nagyon szomorú látni egy hosszú, érzelmi párbeszéd kiragadott drámai jeleneteit.
Soha nem adnék kéretlen tanácsot például, de itt úgy tűnik, hogy ezt tettem. Nem így volt. Edina, Csuti konkrétan megkért, nagyon kedvesen, nyitottan. Azt is elmondták nekem, nekünk (szószerint Csuti azt mondta, nincsenek érzelmei, Edina pedig azt, hogy ő fallal vette körül magát. Mivel ezt nyíltan vállalták, ezért írom itt le.) Elmagyaráztam nekik, hogy ez miért lehet, miért száműzik az érzéseiket, (mert sokkal könnyebbnek tűnik, mint szembenézni az adott problémával. Hogy félhetnek amiatt is kimutatni az érzéseiket, mert azt gondolják, hogy ettől sebezhetővé, gyengévé, kiszolgáltatottá válnak a másik, vagy mások szemében...) Azt est végén azt is megbeszéltem Edináékkal, hogy nagyon veszélyes ez a jelenség (egy műsorban terápia?!????? – szakmailag lehetetlen), hiszen frontális támadást éltek meg, és a kezét fogva, (kamera nélkül nyilván!!) próbáltam a lehető legkörültekintőbben feloldani a kellemetlen érzéseket, a feszültségeket!
Azt is próbáltam elmagyarázni ott nekik, hogy mit jelent az érzelmi nyitottság, amely egy boldog párkapcsolat alapja, és mit okoz, ha elfojtják az érzelmeiket! Sokat beszélgettünk szívem minden nyitottságával, empátiával! Kamerákon kívül a legtöbbet – mert ilyen vagyok. És ezt csak Edina és Csuti tudja...no és a többiek.”

Íme egy adásrészlet, amelyben Pataki Zita és Szabó-Kulcsár Edina beszélgetnek a nagy vitát követően.

(Kiemelt kép: Pataki Zita Instagramja)