Schobert Norbert kiesett A Konyhafőnökből: Ezzel olyan, mintha a szakácsszakmát is megszereztem volna

Schobert Norbert értékelte, hogyan teljesített A Konyhafőnök VIP című műsorban.

2021. december 21., 09:57

Szerző:

A végéhez közeledik A Konyhafőnök VIP című celebes-főzős reality idei évadja az RTL Klubon, és a legutóbbi kieső Schobert Norbert volt. A műsor zsűrijének egyik tagja Rácz Jenő, aki az Instagramja szerint jó barátságban van a Schobert családdal, szeptemberben például együtt voltak Grazban, ami a fitneszházaspár nászajándéka volt a séf és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra számára.

Így aztán még érzelmesebb volt a búcsú Rácz Jenő és Schobert Norbert között – az Update márka tulajdonosának nem sikerült bejutnia a legjobb öt közé. Schobert Norbert számára minden bizonnyal különösen emlékezetes marad ennek a realitynek a forgatása, hiszen eközben volt, hogy sztrókot kapott, ami miatt a műsor felvételei le is álltak egy időre.

Schobert a kiesésről nyilatkozott a Blikknek, íme egy részlet abból, amiket a lapnak mondott:

„az volt a célom, hogy megszerezzem a séfkabátot, ez pedig sikerült, és úgy érzem, ezzel olyan, mintha a szakácsszakmát is megszereztem volna. Olyan érzés ez nekem, mintha egy diplomát kaptam volna. [...] Az biztos, hogy nem hagyom abba a főzést, a séfem, Rácz Jenő elismerő szavai pedig nagyon meghatóak voltak.”

A legutóbbi epizódban aztán Schobert Norbert után még valaki kiesett: dr. Gyenesei Leila. Így a legjobb négy közé Tóth Vera, Németh Kristóf, a néha szigorú Görög Zita és a (majdnem) mindig állatvédő Tornóczky Anita jutott be.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/A Konyhafőnök VIP)