Új videó: Rubint Réka sírva beszél Schobert Norbert sztrókjáról

Drámai percek.

2021. november 25., 14:10

Szerző:

Jelenleg fut az RTL Klubon A Konyhafőnök VIP című celebes-főzős reality. A műsor forgatása még augusztusban volt, és eközben kapott sztrókot egyik reggel a vetélkedő egyik versenyzője, Schobert Norbert. A betegségéről és felépüléséről korábban részletesen írtunk, ide klikkelve tud visszakattintani összefoglalónkhoz. Most azonban Rubint Réka mondja el, min ment keresztül, amikor férje egyszer csak összeesett a ház előtt.

Az edzőnő a Life TV-n vasárnap adásba kerülő Frizbi vendége lesz Ambrus Attila mellett. A műsorvezető, Hajdú Péter kérdései nyomán Rubint Réka könnyek között meséli el az augusztusban történteket.

„Ott feküdt a földön az az ember, akiért az életemet odaadnám, akit mindennél jobban szeretek. Az ember magatehetetlen, és nem tudsz mit csinálni”

– emlékszik vissza Rubint Réka. Íme az előzetes.

Szintén a LifeTV-n szerepelt a férfi, akiről szó van, csak egy másik műsorban: Schobert Norbert az Ébredj velünk!-be jelentkezett be videóhíváson keresztül. Az alább megtekinthető adásrészletben többek között válaszol arra a kérdésre is, hogy felesége mit szólt, amikor ő úgy döntött, hogy nem sokkal a sztrókja után visszatér A Konyhafőnök VIP forgatására.

„Nagyon ellenezte. Nagyon komoly hiszti volt itthon. Sírt, zokogott, nagyon be volt tojva ettől a sztoritól. Aztán ott volt velem egy pár felvételen, az első kettőre elkísért, és ott izgult a színfalak mögött, hogy minden rendben van-e velem. Persze, hogy minden rendben van velem”

– emlékszik vissza Schobert Norbert A Konyhafőnök VIP felvételeire.

Ugyanerről az időszakról korábban maga Rubint Réka is nyilatkozott, ezt már korábban megírtuk, ha kíváncsi a történet másik oldalára, kattintson ide!

(Kiemelt kép: LifeTV/YouTube)