Schobert Norbi jobb oldala teljesen lebénult

Megszólalt a fitneszguru.

2021. szeptember 1., 16:46

Szerző:

Schobert Norbert kis híján végzetes rosszulléte óta, amikor a fitneszedző futás után sztrókot kapott, és összeesett a házuk előtt, majdnem egy hét telt el. A fitneszguru életét a gyors beavatkozás mentette meg. Miután a földre rogyott, közel 28 percig feküdt magatehetetlenül az utcán. Az Update-vezérre a szomszédja talált rá, aki hiába beszélt hozzá, a fitneszedző nem reagált. A történteket Balázsék műsorában idézte fel szerda reggel.

„Elmentem aznap futni, mint bármikor máskor a kutyámmal. Hazaértem, és ahogy megálltam a kapu előtt, mintha elfelejtettem volna a kódot. Fura érzés volt. Aztán utána lekerültem a földre és onnan már csak arra emlékszem, hogy a kutyám mellettem volt. Nem nagyon tudtam felállni, a teljes jobb oldalam lebénult. A szomszédom jött oda hozzám, aki miután látta, hogy nem nagyon tudok válaszokat adni, becsengetett és ezután szaladt ki Réka.” 

A fitneszlady azonnal segítséget hívott. Mentőhelikopter vitte a sportembert a kórházba, ahol kétszer is megműtötték, így sikerült stabilizálni az állapotát. Most arra vár, hogy hazaengedjék.

„Még egy utolsó vizsgálat vár rám, és ha Isten is úgy akarja, akkor ma hazamehetek. A kórházban azóta átnézték az összes leletemet, a vérképem jó. A főorvos szerint azért történhetett mindez, mivel nekem van egy szívbillentyű-rendellenességem, amivel 10 éve megműtöttek, és ha túl sok a stressz, akkor előfordulhat, hogy a szívben egy picike kis vérrög keletkezik. Ezt pedig fellöki a szív.”

A fitneszedző már szerencsére jól érzi magát, és úgy tűnik, nem szenvedett maradandó károsodást. Optimistán látja a jövőt, megígérte magának, hogy a jövőben kevesebb lesz a stressz az életében, és megpróbálja pozitívan látni a világot.

(Kiemelt kép: Schobert Norbi Facebook-oldala)