Schobert Norbert visszatér a képernyőkre: kiengedték a kórházból, már forgat is

Az RTL-nél forgatott, amikor összeesett. A forgatást akkor leállították, de most folytatja.

2021. szeptember 10., 08:23

Szerző:

Augusztus utolsó hetében jött a hír, hogy Schobert Norbert a házuk előtt összeesett, és sztrók miatt kórházba kellett szállítani. A médiaszemélyiségnek a jobb oldala egy időre lebénult, szeptember elsején engedték ki a kórházból.

A Fókusz című műsor alábbi riportjából derül ki, hogy Schobert éppen A Konyhafőnök VIP című celebes-főzős reality-vetélkedő felvételein vett részt játékosként, amikor rosszul lett, és betegsége miatt leállították a forgatást. Amint állapotáról többet lehetett tudni, az RTL Klub producerei úgy gondolták, Schobert nélkül kell folytatniuk a forgatást, de ez végül Schobert saját döntése alapján nem így lett.

Az Update márka tulajdonosa az orvosaival mindenben egyeztetve úgy döntött, hogy folytatja a játékot, miután kiengedték a kórházból, így már újra csatlakozott is a gasztroversenyhez. A felvételek közben biztosítják számára a lehetőleg stresszmentes környezetet, kímélik Schobertet, és folyamatos orvosi felügyelet van a forgatáson, sőt, Rubint Réka is végig ott van férje mellett.

„Azt gondolom, hogy nagyon-nagyon sok erőt és energiát ad neki az, hogy itt van vele a Réka-energia. Én nem tudok ennél többet tenni, mint hogy vele és mellette vagyok mindenben”

– mondja Rubint Réka az alábbi riportban. Schobert hozzáteszi, hogy most nem tornázik, odafigyel, a főzés kikapcsolódás számára, leköti.

(Kiemelt kép: Schobert Norbert Instagramja)