Támadják a kommentelők Tornóczky Anitát A Konyhafőnök VIP-ben látott kiborulásaiért

A legutóbbi adásban egy élő homárt kellett megfőznie az állatvédő hírességnek.

2021. november 19., 11:49

Szerző:

Elindult az RTL Klubon a legutóbbi évad A Konyhafőnök VIP című celebes-főzős realityből. Az adásban általában nem a főztjükről ismert médiaszemélyiségek készítenek időre komplikált ételeket, majd a bántó kritikáktól vissza nem riadó zsűri értékeli a teljesítményüket.

A műsorban szerepel Tornóczky Anita is, és a műsorvezető az utóbbi években leginkább állatvédő munkájáról ismert, azonban A Konyhafőnökben gyakran kell különleges állatokat feldolgozni, és amikor Tornóczky Anitának egy bóbitás tyúkot kell feldolgoznia, kiborul. Ezt örökíti meg az alábbi videó.

„Ezzel erkölcsi aggályaim vannak meg érzelmiek is. Tudtam, hogy meg kell csinálnom, jöttem ebbe a versenybe, láttam előző évadokat, tudtam, hogy lesz ilyen feladat, nem egy, nem kettő. De azt gondolom, hogy ez a verseny pont erről is szól, hogy mennyire bírod a feszültséget, mennyire bírod a terhelést, mennyire tudsz átlépni a saját korlátaidon. Hát nekem most nagyon át kellett”

– könnyezik Tornóczky Anita az alábbi adásrészletben.

És mennyire igaza lett Tornóczky Anitának, tényleg nem egy ilyen feladat volt. A csütörtöki adásban ugyanis egy élő homárt kapott, ezt kellett megfőznie. Sárközi Ákos megmutatta neki, hogy az állat akkor szenved a legkevesebbet, ha először egy konyhakést a fejébe szúrnak, és így dobják bele a forróvízbe. Tornóczky Anita végül végrehajtotta a feladatot, a műsorban a következőképpen mesélve el az élményt utólag.

„Kikapcsolt az agyam egy rövid időre. Valószínűleg nem tudtam volna megtenni, ha ezt átgondolom, hogy most mi történik. Hanem csak arra gondoltam, hogy Ákos azt mondta, hogy így és így. Megcsináltam így és így, kinyitottam a fazekat és beleraktam. Nem hiszem, hogy még egyszer képes lennék rá”

– mondja Tornóczky Anita megintcsak könnyek között. Ezek a jelenetek nem találtak túl pozitív fogadtatásra a nézők körében, ha A Konyhafőnök hivatalos Facebookján kommentelőknek hinni lehet.

Láthatta a korábbi szériában milyen feladatok voltak, miért vállalta el? Én sem tudnék egyetlen állatot sem megölni, nem értem, mit keres a műsorban (a pénzen kívül)

– mondja a Tornóczky Anitát véleményezők közül valaki az alábbi jelenet kapcsán.

(Kiemelt kép: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP)