Sárközi Ákos „ez szar!” felkiáltással kiöntötte Osvárt Andrea főztjét

Íme a legkeményebb jelenet a legutóbbi adásból.

2021. november 17., 07:42

Szerző:

Folytatódik az RTL Klubon A Konyhafőnök VIP című celebes-főzős reality. A most kezdődött évadban szereplő híres személyiségek közül Lakatos Levente író már ki is esett, egy kemény kritika ellenére azonban a játékban maradt Osvárt Andrea. A 42 éves színésznő tavaly ilyenkor a rivális TV2-n a Dancing With The Starsban szerepelt tánctudásával, most főzőtudományát mutatja meg az RTL Klub nézőinek.

„Egy csodaszép és egy tökéletes étel. Tök jó! De ez minek?!”

– mutatott rá a mártásra a zsűriből Sárközi Ákos akkor, amikor Osvárt Andrea főztjét értékelte. A másik két zsűritag nem kóstolta meg a szószt, az ő tájékoztatásukra a séf picivel később hozzáteszi, hogy

„ez szar”.

Sárközi Ákos ezután egy látványos mozdulattal kiönti a mártást a csapba, Osvárt Andrea pedig jó színésznőhöz méltóan kedvesen mosolyog végig a jelenet alatt. Íme az adásrészlet.

Úgy tűnik, az „ez szar” felkiáltás lassan a műsor egyik szlogenjévé-szállóigéjévé is válhat, mert a tegnap publikált adásbeharangozóban is elhangzott ez az értékelés, akkor Rácz Jenő szájából. Kattintson ide korábbi összeállításunkért!

(Kiemelt kép: RTL Klub / Sajtóklub / A Konyhafőnök VIP)