Kínos videó: Rába Tímeának 4 perc főzés után már ömlött a vére

Újabb feszült jelenetek A Konyhafőnök VIP-ből.

2021. november 16., 10:37

Szerző:

Újabb promóvideót publikált azt RTL Klub, amelynek célja arra emlékeztetni önt, hogy figyelje A Konyhafőnök VIP című, frissen újraindult, celebes-főzős vetélkedőt. A következő adásban például azt lehet végigizgulni, hogy a Barátok köztből is ismert Rába Tímea modell-színésznő rögtön a legelején elvágja a kezét.

„Négy perce kezdődött el a főzés és már elvágták a kezüket”

– állapítja meg Rácz Jenő sztárséf nem minden gúnyos felhang nélkül. Rába Tímea meg is jegyzi, hogy „ömlik a vérem”, de az előzetes nem szán túl sok időt az epizódnak, ezt máris követik a Séfek séféből is ismert kukázások és beszólások. Rácz Jenő egy ételt például lakonikusan úgy véleményez, hogy „szerintem szar”.

Az előző adásban Schobert Norbert meg is jegyezte, hogy 23 éve nem, ahogy ő mondja, baszták így le, mint ebben a műsorban. Íme a jelenet, amiben az Update márka tulajdonosa által készített zöldbabfőzelék nem üti meg a mércét.

Egyébként Rába Tímeán kívül mással is előfordult már ebben az évadban, hogy rögtön az elején nagyon elrontott valamit: Gubik Petrának például kigyulladt a rezsója. Ha van kedve, nézzen meg még egy videót!

(Kiemelt kép: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP)