Újabb balhé: emiatt most le kellett állítani a Séfek séfe forgatását

Egy játékos olyat csinált, amiért egy munkahelyen kirúgás jár. Íme a videó.

2021. szeptember 29., 12:03

Szerző:

Újabb drámai jelenetet szállított le a Séfek séfe, a TV2 főzős vetélkedője, megint az egyik játékos lett pellengérre állítva egy elkövetett hiba miatt. Ezúttal az történt, hogy az egyik versenyző, Laki, véletlenül kiborította a padlóra a kókusztejet, de ahelyett, hogy feltakarította volna, a nagy sietségben csak rádobott egy konyharuhát.

Vomberg Frigyes szakács ezt nem hagyta, leállíttatta a versenyt, megállíttatta az órát, és egy trágárságot is tartalmazó kirohanásban hordta le a vétkest:

„mi a tököm van itt? Ez! Valaki? A konyhán, aki dolgozik! Szakács! Ezt el lehet ezt viselni? Ez elfogadható? Ez beleszaromság! Megengedhetetlen az, hogy valaki kiönt valamit, de nem takarítja össze. A másikat olyan helyzetbe hozzuk, hogy akár elcsúszhat, eleshet és megütheti magát. A konyhán ilyen nincs.”

Ezek után kérdezte meg, hogy ki volt az, amire Laki feltette a kezét. A versenyző megkapta, hogy itt nincs cseléd, neki kell feltakarítania a koszt, amit csinált, amit ő elismert és azonnal meg is tette. Utólag ezt mondta a szituációról:

„Könnyelmű voltam, és elengedtem magam és úgy hagytam. Egy normális munkahelyen ezáltal azonnal ki is rúgnak.”

Vomberg Frigyes máskor is használ igen kemény szavakat, amikor a játékosokkal beszél, íme egy másik rövid példa.

Emlékezetes, hogy ugyanebben a műsorban a múlt héten pedig Krausz Gábor viselkedett bántóan az egyik versenyzővel, a játékos szeme láttára köpte vissza a tányérba az ételt, amit a fiatalember főzött. Kattintson ide a cikkünkért, ahol erről a jelenetről részletesebben írtunk!

(Kiemelt kép: Séfek séfe Instagram)