Sárközi Ákosnak új módszer jutott eszébe arra, hogyan alázza meg Tornóczky Anitát a süteményéért

Íme egy részlet A Konyhafőnök VIP-ból, amiben Sárközi Ákos nem éri be Tornóczky Anita sütijének egyszerű kukázásával.

2021. december 23., 14:07

Szerző:

Az utolsó adáshoz, azaz a döntőhöz ért az RTL Klubon A Konyhafőnök VIP című celebes-főzős reality, és az egyik beharangozóban az látható, hogy az egyik zsűritag, Sárközi Ákos sztárséf elég csúnyán beszól az egyik döntőbe jutott versenyzőnek, Tornóczky Anitának, majd egy elég megalázó gesztussal érzékelteti, hogy ehetetlen a főztje.

A bunkó/beszólós zsűritag figuráját Simon Cowell találta ki húsz évvel ezelőtt, és Gordon Ramsay ültette azt át az éneklős tehetségkutatókból a főzős realitykbe. A műsortípus magyar megvalósításaiban kifejezetten dominál ez a karakter, a Séfek séféből is mutattunk már rengeteg példát, volt már a képernyőn minden kukázástól kiköpésig, de most mindenesetre A Konyhafőnök VIP megy, tehát abból következik egy részlet.

A bűnös, akinek nem lett elég puha a sütije, ezúttal Tornóczky Anita, aki ebben a szériában korábban már sikerrel küzdötte le állatvédői indíttatásait. Nézzük, mit szól most Sárközi Ákos egy olyan szivacspiskótához, ami nem eléggé szivacsos!

„Ez milyen szivacs, te, amit nem tudok eltépni? Figyeld, szerintem erre is jó! Fényes lett a cipőm!”

– mondja Sárközi Ákos, és valóban tisztogatni is kezdi a cipőjét a süteménydarabbal, és csak azután hajítja ki a kukába azzal, hogy újra kell kezdeni. A péntek esti döntőben egyébként Tornóczky Anita Németh Kristóffal versenyez a győzelemért, a harmadik helyezett Tóth Vera lett.

A műsor felvétele egyébként még a nyáron, illetve kora ősszel volt, a séf jelenleg Dubajban van. Sárközi Ákos azt írja az alábbi posztban, hogy nászútra és egyben karácsonyozni mentek ki a feleségével.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/A Konyhafőnök VIP)