Durvul a viszály a két legismertebb celebyoutuber, Osváth Zsolt és Lakatos Levente között

Osváth Zsolt és Lakatos Levente sztárinterjúkat publikálnak, Azahriah szexbotránya miatt éleződött most ki a helyzet.

2022. július 19., 13:34

Szerző:

Legutóbbi interjúja miatt élesen kritizálja Lakatos Leventét youtuber kollégája, Osváth Zsolt egy friss videóban. Pénteken jelent meg az alábbi videó, amiben egy 19 éves, Laura nevű lány arról beszél, amikor az Azahriah nevű énekessel szexelt a Palacsintafesztiválon, és az esetből botrány lett. Az interjút már több, mint félmillióan látták, Lakatos Levente csatornájának már százezer feliratkozója van.

Osváth Zsolt maga is készített videót a témában korábban, de megszólaló nélkül. Most azt kifogásolja, hogy Lakatos Levente egy 19 éves lány és egy 20 éves fiú szexuális életében turkált. Válaszvideójának az a címe, hogy „Levente Klubja elérte a legalját!? | TOI-TOI hakni, prostik, álpapok”, az utóbbi két szó korábbi interjúalanyaira utal. Osváth Zsolt egyre keményebben bírálja Lakatos Leventét, többek között a következőképpen szólítja meg:

„Levi, mi a tök van veled? És rájöttem, az van, hogy egy feliratkozó- meg nézettségtranszba estél. És tudom, esküszöm, tapasztalatból mondom, tudom, hogy milyen. És abban is bízom, hogy te is belátod, és ebből ki fogsz jönni.”

Osváth Zsolt azt mondja, hogy Lakatos Leventét felelősség terheli azért most, hogy a fenti videóban szereplő lány most mennyi bántást kap. Az egykori VV Zsolti szerint ez az egész egyszer a jövőben vissza fog ütni, és Lakatos Levente meg fogja bánni, hogy közzétette az interjút Laurával, aki Osváth Zsolt szerint jelenleg még alkalmatlan a közszereplésre.

Osváth Zsolt már korábban is kritizálta Lakatos Leventét azért, hogy kikkel készít interjút. Januárban egy transznemű lány szerepelt Lakatosnál, és Osváth ekkor kommentben szólt be, amiből vita alakult ki a hozzászólásokban a két youtuber között. Ebben Osváth a következőket írta Lakatosnak, aki ezután már nem reagált:

„valóban, van lejjebb. Mindennél van. Az, hogy kivel optimalizálsz nézettséget a te döntésed, ez a te csatornád, a felelősség is a tiéd. De a feltételezés is sértő, hogy azt gondolod, legitimálnám a jelenlétemmel az ő tevékenységüket. Ha te platformot akarsz biztosítani, lelked rajta.”

Lakatos Levente további emlékezetes interjúi

VV Merci

M. Richárd

G.w.M

(Kiemelt kép: Osváth Zsolt Instagramja)