Videó: Lakatos Levente fontos részleteket osztott meg M. Richárd halálával kapcsolatban

Unokatestvérek voltak.

2022. május 10., 13:50

Szerző:

M. Richárd az első sztrókját karácsonykor kapta a börtönben, Szombathelyen. Míg a férfit fogházra ítéltek, mégis fegyházban( egy egyszemélyes cellában) volt tartva, ezt pedig a család nehezményezte - mesélte a LifeTV Ébredj velünk című műsorában Lakatos Levente író.

M. Richárd unokatestvére úgy gondolja, hogy 24 órán keresztül nem hívtak mentőt, valamint a kamerafelvételek is eltűntek. Úgy gondolják, hogy a fogvatartás körülményei hozzájárultak az állapotához. Majd a karácsonyi sztrók után elkezdett lábadozni, az élettársával skype-on kommunikáltak. Húsvétkor pedig Berettyóújfaluban a börtönkórházban kapott egy agyvérzést. Később Debrecenbe szállították, de végül visszakerült Berettyóújfalura, ott érte a halál.

Lakatos Levente kihangsúlyozta, hogy ő nem felmenti az unokatestvérét az alól, amit elkövetett, ám nem kapta meg a kellő segítséget. A büntetésvégrehajtási-intézet mindezt cáfolta. Az író hozzátette, hogy M. Richárd szívműtétje után fél évente kellett volna kontrollvizsgálatot tartani, ám ez nem történt meg. A család feljelentést tett, hogy kiderüljön, mi az igazság. 

Berki Krisztián néhány órával M. Richárd után hunyt el

Berki Krisztián édesanyja szerint unokája sosem fogja feldolgozni a tragédiát

Berki Krisztián édesapja összetört a fia halála után

Szívszorító: Utolsó közös képükkel búcsúzik Berki Krisztiántól a felesége, Berki Mazsi

(Kiemelt kép: Lakatos Levente Instagramja)