Berki Krisztián édesanyja szerint unokája sosem fogja feldolgozni a tragédiát

Natasa Zselyke imádta az édesapját.

2022. május 10., 08:51

Szerző:

Mint megírtuk, Berki Krisztián kislánya, Natasa Zselyke péntek reggel holtan találta az édesapját. Most megszólalt az elhunyt sztár édesanyja, Mayer Júlia, aki még mindig nem érti, hogy történhetett meg a tragédia, de az unokájáért még saját magánál is jobban aggódik jelenleg. Az édesanya várja, hogy megérkezzen a boncolás eredménye, mert nem hiszi, hogy a fia a drogok miatt halt meg.

„Most nem látom a holnapot sem. Egyáltalán nem. Nem tudom, hogy mi lesz, teljesen tanácstalan vagyok. Elképzelni sem tudom, hogy egy anya fel tudja-e dolgozni a gyermeke elvesztését. Erre nincsenek szavak. Mazsival együtt próbáljuk feldolgozni a feldolgozhatatlant, de nem lehet. Csak kérdések vannak, válaszok nincsenek. Egy 41 éves fiatalember szíve egyszerűen nem állhat le”

- mesélte a Borsnak a gyászoló édesanya.

„Nati egy nagyon okos lány, a szívem szakad meg érte… Soha nem tudja majd feldolgozni azt, ami és ahogyan történt az imádott apukájával. Borzasztó traumát kellett átélnie”

- nyilatkozta Mayer Júlia.

A közösségi-oldalán nemrégiben megszólalt Hódi Pamela édesanyja is, Natasa Zselyke anyai nagymamája is, aki szintén úgy gondolja, hogy ennek még nem volt itt az ideje, hogy a kislány elveszítse imádott édesapját. A róla szóló cikkünket ide kattintva olvashatja el.

Berki Krisztián halála mindenkit sokkolt

Berki Krisztián édesapja összetört a fia halála után

Demcsák Zsuzsa Berki Krisztiánról: Mindenki porcikája kívánta azt, hogy szeretve legyen

Fotók: Ördög Nóra saját gyermeke születésnapján Berki Krisztián kislányára is gondolt

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)