Demcsák Zsuzsa Berki Krisztiánról: Mindenki porcikája kívánta azt, hogy szeretve legyen

Demcsák Zsuzsával több műsorban dolgoztak együtt.

2022. május 9., 14:45

Szerző:

A LifeTV Ébredj velünk című műsorában Demcsák Zuzsa Berki Krisztiánról beszélt. Az ismert tévés több műsort is vezetett a nemrégiben elhunyt sztárral. A műsorvezető azt is elmondta, hogy egy évvel ezelőtt beszélt utoljára Berkivel, valamint annak ellenére, hogy a műsorokban az exfocista sokakat megbántott, hozzá sosem volt egy rossz szava sem, mert véleménye szerint ő azon kevesek közé tartozott, akiket tisztelt.

„Én azon gondolkodtam, hogy lehetséges-e az – nyilván nem tudjuk pontosan, mi okozta a halálát –, hogy egy ember, aki állandóan ezt a rinocéroszbőrt felvéve azt mutatta, őt semmi bántás nem érheti, belül valójában nagyon őrlődött. Én ezt az arcát nem láttam, ő magát egy médiatermékként kezelte. De hogy valójában milyen belső vívódásai lehettek, az nagyon nagy kérdés számomra”

- mondta a műsorban Demcsák Zsuzsa, amit a 24.hu szúrt ki. 

A műsorvezető az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban nagyon törékenynek látta Berkit:

„Micsoda belső feszültség az, ha tényleg ez volt! Nem gondolom, hogy nagyon üres, önfejű, számító, érzéketlen ember volt. Biztosan nem. Ez a drámai ebben. A Hajdú Petinek a műsorában sütött róla a szeretetlenség. Mindenki porcikája kívánta azt, hogy szeretve legyen. Ahogy azt talán csak gyerekkorunkban tapasztaljuk, és azzal az értékkel megyünk tovább az életben”

- tette hozzá Demcsák Zsuzsa.

A műsorvezető elárulta, hogy amikor a kislánya, Natasa Zselyke is bent volt egyszer a stúdióban, akkor teljesen más ember volt, egy másik arcát mutatta: minden megszűnt körülötte és csak a kislányára tudott fókuszálni. Elárulta, hogy Berki Mazsi többször hozott ebédet a férjének a stúdióba. 

A beszélgetést ide kattintva nézheti vissza.

Berki Krisztián halála mindenkit sokkolt

Fotók: Ördög Nóra saját gyermeke születésnapján Berki Krisztián kislányára is gondolt

Ambrus Attila utolsó beszélgetése Berki Krisztiánnal egy veszekedés volt: íme, min vesztek össze

Berki Krisztián halála: Hódi Pamela édesanyja leírta, mit gondol

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)