Ambrus Attila utolsó beszélgetése Berki Krisztiánnal egy veszekedés volt: íme, min vesztek össze

Ambrus Attila, azaz a Viszkis a Mokkában emlékezett vissza utolsó beszélgetésére Berki Krisztiánnal.

2022. május 9., 11:23

Szerző:

Hétfő reggel hosszú megemlékezést sugárzott a TV2 Berki Krisztiánról a Mokkában. A pénteken meghalt médiaszemélyiségre két barátja emlékezett a műsorban: Hevesi Kriszta pszichológus és Ambrus Attila, aki a Viszkis rabló néven vált hírhedtté.

Hevesi Kriszta nyilatkozatáról ide kattintva olvashat részletesebben: ő arról beszélt, hogy mi vár most Berki Krisztián két gyermekére egy ilyen traumát követően. Ambrus Attila ezzel szemben az utolsó beszélgetését idézte fel Berki Krisztiánnal. Ők ketten annak idején együtt szerepeltek az Ázsia Expressz című realityben, valamint ezután közös könyvük is jelent meg Rosszfiúk Ázsiában címmel.

„Pont itt voltunk a stúdióban, és volt egy vitánk, amit már nagyon-nagyon sajnálok, hogy ez volt az utolsó beszélgetésünk. Volt egy közös könyvünk, és ebből lett egy vita. Ott nagyon feldúlt volt már, éreztem, hogy ott valami nem kerek. Én nem így ismertem meg a Krisztiánt. Iszonyatosan beleállt a dolgokba. Korábban nem ezt csinálta – voltak persze rossz lépései, kinek nincsenek?! –, de itt az utolsó beszélgetésünk nagyon csúnyán eldurvult. Éreztem én is, hogy nem biztos, hogy ez helyes. Valószínűleg érződött, hogy itt valami nincs rendben, legalábbis én ezt éreztem”

– mondja Ambrus Attila az alábbi adásrészlet legvégén. Az egykori Viszkis a műsorban arról is beszélt, hogy Berki Krisztián teljesen más személyiséggé változott át, amikor forogtak a kamerák. Ambrus Attila civilként teljesen más embert ismert meg Berki Krisztiánban, mint akit a médiában látni lehetett.

A legfrissebbek Berkiékről

Berki Krisztián halála után hajtóvadászat indulhat - Több hazai híresség is bajba kerülhet?

Berki Krisztián tragédiája: ekkor fog kiderülni, mi okozta a halálát

Az elhunyt Berki Krisztiánhoz a pszichológusa hívott mentőt

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)