Az elhunyt Berki Krisztiánhoz a pszichológusa hívott mentőt

Egyre több dologra derül fény a halálával kapcsolatban.

2022. május 9., 07:25

Szerző:

Berki Krisztián halála nem csak az országot, de a közeli hozzátartozóit is sokkolta. A 41 évesen elhunyt népszerű médiaszemélyiség édesanyja, Mayer Júlia elárulta, mikor találkozott utoljára imádott fiával, valamint arról is beszélt, hogy neki fogalma sem volt arról, hogy a gyermeke drogozott. 

„El sem hiszem, hogy nincs többé, néhány napja voltam velük babaúszáson. Tervei voltak, úgy volt, hogy múlt hétvégén jönnek meglátogatni engem a kicsivel és Mazsival, de erre sajnos már nem került sor”

- nyilatkozta a Blikknek a gyászoló asszony.

Berki Krisztián édesanyja azt is elárulta, hogy a család jelenleg várja a boncolás eredményét, amelyre pénteken kerül sor, így ki fog derülni, hogy a szteroidok, vagy kábítószer okozhatta-e az egykori focista halálát. 

„Nem tudtam, hogy a fiam drogozott”

- mondta Mayer Júlia.

Az asszony arról is beszélt, hogy Berki Mazsi, milyen állapotban van jelenleg: 

„Ő sem tudja elhinni, hogy Krisztián nincs többé, azt mondta: azt álmodta, ott van mellette és azt mondja neki, hogy szereti. A kis Nati is imádta az apját, a szeme olyan, mint az övé…”

- nyilatkozta Berki Krisztián édesanyja.

A Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerős arról beszélt, hogy Berkiék éppen péntek este találkoztak volna kettesben, hogy megbeszéljék külön, vagy együtt folytatják-e az életüket. Habár április elején úgy tűnt, hogy a házaspárnak sikerült rendbe hoznia a házasságát, úgy tűnik még mindig voltak megoldandó problémák köztük. A névtelen forrás szintén megszólalt Berki Mazsi lelkiállapotáról: 

„Nem tudja még feldolgozni a tragédiát, rengeteget sír, a barátok és a család próbálja tartani a lelket benne. Azt mondta, a munkába akar menekülni majd”

- mondta.

A lap úgy tudja, hogy amikor a kis Natasa Zselyke rátalált az édesapjára és meg próbálta felhívni Berki Mazsit, aki nem vette fel, az utolsó számot csörgette meg a telefonjából, aki nem más volt, mint Roboz Zsóka, Berki pszichológusa. Ezek után Roboz Zsóka hívta ki a mentőket. A terapeuta nagyon közel állt a sztárhoz és feleségéhez, ezért érthető módon őt is megviselte a tragédia. 

„Néhány napra pihenni ment, szüksége volt erre”

- nyilatkozta a pszichológus egy kollégája.

Ők is megemlékeztek

Kajdi Csaba is megemlékezett Berki Krisztián haláláról

Hajdú Péter megrendítő posztban emlékezik meg Berki Krisztiánról

Berki Krisztiánt szűkszavú, de meghökkentő posztban gyászolja egykori műsorvezetőtársa

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)