Berki Krisztián halála után hajtóvadászat indulhat - Több hazai híresség is bajba kerülhet?

Ki fogják nyomozni, honnan van a kábítószer. 

2022. május 9., 08:16

Szerző:

Berki Krisztián halála előtt próbálta rendbe tenni az életét. A sztár és felesége, Berki Mazsi nemrégiben tértek haza Mexikóból, ahová azért utaztak el, hogy a házasságukat rendbe tegyék. Habár újabban felröppentek a pletykák, hogy nincs minden rendben, a gyászoló feleség egy héttel ezelőtt a Borsnak cáfolta a hírt. 

„Ez nem igaz! Valóban hullámzó a kapcsolatunk, de most újra közel kerültünk egymáshoz. Épp most húztuk vissza a jegygyűrűnket is, amivel a szerelmünket pecsételtük meg”

- mondta akkor Berki Mazsi.

Mint megírtuk, pénteken kerül sor a boncolásra, utána pedig kiderül, hogy pontosan mi okozta Berki Krisztián halálát. Azonban, ha bebizonyosodik, hogy a helyszínen talált kábítószergyanús-anyag, valóban tudatmódosító szer, akkor nagy valószínűséggel a rendőrség hajtóvadászatot fog indítani, hogy kiderüljön az elhunyt médiasztár kitől és, mikor szerezte be azt - írja a Bors.

A lap információi szerint akár több hazai sztár is bajba kerülhet, ha erre sor kerül, ugyanis nagy a valószínűsége, hogy Berki valaki olyantól szerezte be az anyagot, aki más ismert emberekkel is kapcsolatban állhat. A rendőrök az elhunyt exfocista IX. kerületi otthonánál lefoglaltak minden kommunikációs és adattároló eszközt, hogy még közelebb kerüljenek az igazsághoz. 

A legfrissebb hírek Berki Krisztián halálával kapcsolatban

Berki Krisztián tragédiája: ekkor fog kiderülni, mi okozta a halálát

Az elhunyt Berki Krisztiánhoz a pszichológusa hívott mentőt

Szabó Zsófi friss posztjában exét, Berki Krisztiánt gyászolja a rajongók szerint

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)