Szabó Zsófi friss posztjában exét, Berki Krisztiánt gyászolja a rajongók szerint

Szabó Zsófi nem nevezi meg Berki Krisztiánt a posztban, de...

2022. május 8., 09:21

Szerző:

2011-2012 fordulóján Szabó Zsófi és Berki Krisztián kapcsolatával voltak tele a lapok. A két híresség szerelme csak néhány hónapig tartott, de annál nagyobb port vert fel annak idején.

2011 decemberében jelentették be a Facebookon, hogy együtt vannak, aztán szerepeltek együtt többek között Hajdú Péternél a Frizbiben, illetve együtt mentek a 2012-es Story-gálára, ekkor készült róluk a fenti kép. Közös tetoválásuk is lett, de márciusra szakítottak, és Berki Krisztián nem sokkal később azt nyilatkozta, hogy az ujjukra varrt tetoválás hamarosan el fog tűnni (amint azt akkoriban a Velvet megírta).

Nos, a pár mindkét tagja több kapcsolatban is volt azóta. Szabó Zsófi mostani szerelmével, Shane Tusuppal szintén csináltatott közös tetoválást.

Péntek délelőtt érkezett a hír, ami az egész országot megrázta: 41 évesen, tragikus körülmények között meghalt Berki Krisztián. A hírre sokan és sokféleképpen reagáltak a közösségi médiában, posztolt a médiaszemélyiség felesége, Berki Mazsi és nagyobbik lányának édesanyja, Hódi Pamela is. Szabó Zsófi azonban hallgatott – szombat estig.

Az RTL Klub színésznője-műsorvezetőnője egy olyan képet tett ki az Instagramra, amin a Mátrában egy hotelben ül, és a képhez semmilyen feliratot nem fűzött, csak egy fekete szívet. Ez utóbbiból veszi biztosra több kommentelő is, hogy a poszt Berki Krisztiánhoz szól. Van olyan hozzászóló, aki szerint nyilvánvaló a poszt üzenete, más a korrekt, megint más nemes jelzővel minősíti Szabó Zsófi megnyilvánulását. Berki Krisztián neve a kommentekben sem hangzik el, de az egyik reakcióban elhelyezett R.I.P. rövidítés egyértelműen utal arra, hogy a hozzászólók is úgy veszik, hogy az elhunytról van szó.

Berki Krisztián a halála után is megosztja a közvéleményt

Tibi atya súlyos vádakkal emlékezik Berki Krisztiánra

Berki Krisztiánról egy soha nem hallott történetet mondott el Schmuck Andor

Durva kirohanás: vajon Berki Krisztiánnak szólnak Fenyő Iván kemény szavai?

Berki Krisztiánt szűkszavú, de meghökkentő posztban gyászolja egykori műsorvezetőtársa

(Kiemelt kép: dfp.hu)