Berki kislánya azt hitte, apja csak alszik, amikor rátalált

Berki Krisztiánra péntek reggel talált rá kislánya, amikor a médiaszemélyiség már holtan feküdt.

2022. május 7., 07:43

Szerző:

Ahogyan azt megírtuk, kilencéves lánya talált rá Berki Krisztián volt futballista, médiaszemélyiség holttestére péntek reggel saját lakásukban. A Bors most arról is beszámolt, hogy Natasa azt hitte, apja csupán alszik, és mozdulatlan holttestét be is takargatta. A lapnak nyilatkozott Berki egy neve elhallgatását kérő barátja, aki elárulta, hogyan reagált a helyzetre a gyermek:

„Szólt az apukájának, aki nem válaszolt. [...] Natika azt hitte, hogy édesapja alszik, ezért betakargatta, szólogatta, de mindhiába… Később próbálta elérni mostohaanyját, hogy segítséget kérjen, de nem érte el Mazsit. Végül a telefon híváslistájában lévő utolsó számot tárcsázta. Berki ismerőse vette fel, nekik tudta elmondani a rémült kislány, hogy valami baj van, mert nem tudja felébreszteni apját, ezután a barát hívott segítséget Berkihez.”

Korábban Berki felesége, Mazsi a sajtótól a család kegyeleti jogainak tiszteletben tartását kérte, és, ahogyan a Bors megírta már, azt mondta, „az életénél is jobban szerette” a férfit. Azt is megosztotta, féléves kislányuk, Emma születése után éppen péntek este mentek volna el Berkivel az első randevújukra.

A Berki Krisztián halálával kapcsolatban született reakciókat, híreket itt gyűjtöttük össze.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián instagramja)