Berkiék pszichológus barátja nyilatkozott arról, mi vár most a gyerekekre

Hevesi Krisztina pszichológus barátságban állt Berkiékkel, most elmondta, mi várhat a két kislányra.

2022. május 9., 10:28

Szerző:

Hevesi Krisztina kollégája és barátja is volt a pénteken elhunyt Berki Krisztiánnak. A pszichológusnő, miután értesült a döbbenetes hírről, posztolta az utolsó közös fotójukat.

Hevesi Krisztina hétfő reggel a Mokka című műsorban szerepelt, ahol arról beszélt, milyen hatással lehetnek a történtek Berki Krisztián két kislányára. A híradások szerint az idősebbik gyermek, Berki Natasa Zselyke találta meg édesapját péntek reggel.

„Sajnos ez egy örök trauma marad. Nyilván – ezt a család is tudja – kell egyfajta gyerekpszichológusi kísérés. Ami a médiának nagy szerepe ebben: hogy ne szálljon ennyi különböző információ, hanem hogy vigyázzanak elsősorban a gyerekekre is, és ne csak a szenzációhajhászás legyen a középpontban. Amit kért a Mazsi is: a gyászukra legyenek tekintettel. Ez egy nagyon-nagyon súlyos örökség, és pláne az, hogy valahol már nem tudja ezt megcáfolni, és az, hogy a gyerekek ezt a kettős üzenetet és a kettős véleményt látják. A kicsi a halált még nem fogja fel, neki inkább az a trauma, hogy igazában teljes tudatosságában nem ismerte meg. Csak fényképek maradnak, ahol azt látja, hogy hogy nézett rá az édesapja”

– mondta Hevesi Kriszta a TV2-n, ahol Ambrus Attila is vendég volt. Íme a vonatkozó adásrészlet, amelyben Hevesi Kriszta azt mondja, hogy szerinte most maga Berki Krisztián is meglepődne azon, hogy mennyien szerették.

A legfrissebbek Berkiékről

Berki Krisztián halála után hajtóvadászat indulhat - Több hazai híresség is bajba kerülhet?

Berki Krisztián tragédiája: ekkor fog kiderülni, mi okozta a halálát

Az elhunyt Berki Krisztiánhoz a pszichológusa hívott mentőt

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)