Fotók: Ördög Nóra saját gyermeke születésnapján Berki Krisztián kislányára is gondolt

Megható sorokkal köszöntötte a 9 éves Micit. 

2022. május 9., 14:06

Szerző:

9 éves lett Ördög Nóra lánya, Mici. A csinos műsorvezető az Instagram-oldalán mutatott néhány közös képet imádott gyermekével, valamint néhány sort is írt arról, hogy milyen nagy már a lánya. A posztja végén habár név szerint nem említi meg, de valószínűleg Berki Krisztián kislányára Natasa Zselykére gondolt, aki csupán néhány hónappal fiatalabb Micinél.

„Tegnap egész nap Micit ünnepeltük. Szülinapja volt. Hihetetlen, hogy már 9 éves, vigyori, hosszú kezű, hosszú lábú, bolondul a lovakért, érdekli az egyiptomi kultúra, az állatok, meg persze a Minecraft is. Isteni vitáink is vannak "elmehetek-e", "megvesszük-e", "kütyüzhetek-e" témakörben. Ahogy az kell...”

- kezdte a bejegyzését Ördög Nóra.

„És közben egész nap szorongatta a torkomat egy érzés... Persze, vannak vitáink. De nincs igazság, ha egy Mici korú kislánynak ennél komolyabb dolgokkal kell szembenéznie...”

- zárta a sorait a kétgyermekes édesanya, amikkel Berki Krisztián kislányára gondolhatott.

Mint megírtuk, pénteken nem sokkal éjfél után elhunyt Berki Krisztián. Hazánk egyik legnépszerűbb médiaszemélyiségének halálának pontos okára még nem derült fény, ám ami még szörnyűségesebbé teszi a tragédiát, hogy holttestére a 8 és fél éves kislánya, Natasa Zselyke talált rá

Berki Krisztiánról több hazai híresség is megemlékezett

Kajdi Csaba is megemlékezett Berki Krisztián haláláról

Hajdú Péter megrendítő posztban emlékezik meg Berki Krisztiánról

Berki Krisztiánt szűkszavú, de meghökkentő posztban gyászolja egykori műsorvezetőtársa

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)