Berki Krisztián édesapja összetört a fia halála után

Az utóbbi években kerültek közelebb egymáshoz.

2022. május 10., 07:16

Szerző:

Berki Krisztián halálát a családja sem tudja feldolgozni. Korábban már megírtuk, hogy a 41 éves korában elhunyt médiaszemélyiség édesanyja teljesen értetlenül áll a tragédia előtt, ám most a Blikk megtalálta az édesapját is, aki szintén megtörten nyilatkozott. 

Az elhunyt exfocista és édesapja csak az elmúlt évek során kerültek közelebb egymáshoz, ugyanis a gyerekkora nem volt a legidillibb. A szülei 9 éves korában váltak el, Berki pedig az édesanyjával maradt, ám ő sokáig küzdött a démonjaival. Hat évvel ezelőtt azonban Berki édesapjától, Ferenctől kért tanácsot azzal kapcsolatban, hogy feleségül vegye-e Hódi Pamelát. 

„Átlagos családból származom, ami azt jelenti, hogy az édesanyám vendéglátózott, az édesapám pedig az akkori időben gmk-ban dolgozott, fizikai munkás volt, később sofőr. Édesanyám jól menő üzletasszony volt, vendéglátóegységeket üzemeltetett. El tudta kezdeni eggyel, aztán még eggyel, aztán így tovább, a rendszerváltás után pedig elkezdett tőzsdézni, de azt a pénzt, amit össze tudott szedni, elvesztette. Alkoholproblémái lettek, ezt 9-10 évesen végignézni egy gyereknek, szégyen volt”

- mondta korábban Berki az Összezárva Friderikusszal című műsorban. 

Azt nem tudni, hogy az elmúlt időszakban mennyire tartotta a kapcsolatot az elhunyt sztár és édesapja, ám a szomszédok azt mondták, hogy régen látták itt Berki, de az idős férfi ennek ellenére összetört a fia halála miatt. Íme, mit mondott  a Blikknek

„Nem vagyok jól, nagyon nem… El kellett már temetnem az édesanyámat, édesapámat, de azt sosem gondoltam, hogy a gyermekemet is nekem kell búcsúztatnom...Kérem, fogadják el a gyászomat, és higgyék el, emellett is megvan a magam baja.”

Berki Krisztián halála mindenkit sokkolt

Fotók: Ördög Nóra saját gyermeke születésnapján Berki Krisztián kislányára is gondolt

Ambrus Attila utolsó beszélgetése Berki Krisztiánnal egy veszekedés volt: íme, min vesztek össze

Berki Krisztián halála: Hódi Pamela édesanyja leírta, mit gondol

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)