Meghalt M. Richárd

A férfi halálhíre csütörtök este éjjel érkezett, börtönkórházban halt meg a Dózsa György úti baleset okozója. 

2022. május 6., 06:45

Szerző:

Meghalt M. Richárd. A férfi halálának hírét családja tudatta a közösségi-oldalakon, szúrta ki a Blikk. 

 Ég veled, Ricsi!

–- írta Lakatos Levente, M. Richárd unokatestvére az Instagramon.

M.Richárdot először áprilisban szállították a berettyóújfalui börtönkórházba, mert megromlott az egészségügyi állapota. A férfi ügyvédje szerint 50 kilót fogyott a börtönben. M. Richárd még tavaly decemberben kapott sztrókot, már akkor életveszélyes állapotban volt, de felépült.  Áprilisban újra a börtönkórházba került. 

M. Richárd 2017. május 15-én jogosítvány nélkül és a megengedett 50 km/órás sebesség helyett 130 km/órás sebességgel száguldva okozott halálos balesetet. Ketten életüket vesztették, ketten pedig súlyosan megsérültek. 

(Kiemelt kép:  Varga Bea bírót hallgatja az elsőrendű vádlott M. Richárd az ellene és további két ember ellen a 2017 májusában a fővárosi Dózsa György úton történt halálos közúti baleset ügyében indított büntetőper tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon 2020. szeptember 30-án. A bíróság négy év fogházra ítélte első fokon és véglegesen eltiltotta a járművezetéstől M. Richárdot halálos közúti baleset gondatlan okozása, valamint garázdaság és könnyű testi sértés miatt. Fotó: MTI/Mónus Márton)

Tegnap 21:02

Ráadásul hat egymást követő napot tölthetnénk otthon a karácsonyi héten a Gazdaságfejlesztési Minisztérium friss tervezete szerint. Lenne ugyanakkor három olyan szombat is, amikor dolgozni kellene.

Tegnap 20:46

Halálos motorbaleset történt a fővárosban a Gyáli úton hétfő délután, az utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták – tudatta a rendőrség a honlapján.

2023. május 29., 16:23

Novák Katalin részt vett a csíksomlyói búcsún, és látogatásának helyszíneiről folyamatosan beszámolt a közösségi oldalán. A „nem megfelelő nyilvános üzenetek” miatt a román külügy tiltakozott Magyarország bukaresti nagyköveténél. A Sándor-palota szerint a „román külügyminisztérium tiltakozása túlzó és indokolatlan”.