És az megvan, hogy mi VV Merci eredeti szakmája?

VV Merci rappel és webkamerázik a reality óta. Ehhez képest megdöbbentő, eredetileg milyen szakmát tanult.

2022. május 25., 09:19

Szerző:

A Való Világ legutóbbi, 10. évadában volt döntős VV Merci, aki azóta két dolog kapcsán volt róla szó szélesebb körben. Egyrészt lett egy közös száma G.w.M-mel (lásd alább), másrészt kiderült, hogy szexmunkát vállalt: webkamerán vetkőzött és meztelen képei kerültek nyilvánosságra.

Az esztergomi születésű egykori realityszereplő most már Cedes (ejtsd: Cédesz) néven rappel-instázik-tiktokozik, valamint szerepel Lakatos Levente interjúsorozatában. Ebben az egyik legmeglepőbb dolog, amit elárul önmagáról az, hogy mi az eredeti szakmája. Cedes 14 évesen Békéscsabára került, ami szerinte „még jobban vidék, mint Esztergom”. Itt nézett körül a nagymamájával, hogy merre tanulhatna tovább. A következő történt:

„körüljártuk az összes iskolát, és amire szerettem volna menni szakmákra, azok beteltek, legyen szó fodrászról vagy bármi csajos szakmáról. Aztán az utolsó iskola, ahol a két bátyám is kijárta az asztalosszakmát, oda mentünk utoljára. Megkérdeztem, milyen szakmák vannak még, és azt mondták, hogy asztalos. Jó, mondom, akkor azt. De már nagyon idegesek voltunk, mert meleg volt, már bejártuk az egész várost az iskoláért és »jó, akkor asztalos leszek!« [...] Már tök mindegy, csak hadd járjak iskolába.”

Cedes így járta ki a három éves asztalosképzést, de sosem dolgozott asztalosként. Karrierjéről, munkatapasztalatairól a következőket mondja, említve, hogy zavarja, ha az emberek azt képzelik róla, hogy ő sosem dolgozott vagy munkakerülő.

„Középiskola óta dolgoztam. Elmentem iskolába, és utána elmentem az egyik bevásárlóközpontba árut feltölteni. Dolgoztam gyárban, dolgoztam rengeteg helyen. A Való Világ utáni nyáron dolgoztam egy büfében, a negyven fokban palacsintát sütöttem napi tízezer forintért. Utána egy barber shopban voltam kinevezve üzletvezetőnek, de igazából recepciós voltam”

– meséli Cedes. A vetkőzős munka aztán szintén egy hirtelen ötletből jött, és a rapper-médiaszemélyiség azt mondja, szerelmének semmi kifogása nem volt az ellen, hogy úgy szerepeljen, hogy közben máshoz nem kell hozzáérnie, azaz egyedül egy webkamera előtt. Cedes megerősíti, hogy elsősorban a pénzért vállalta a vetkőzést, de nem csak ez játszott szerepet a döntésében:

„a pénz volt az, meg az a dolog, hogy »most menjek el pincérnek megint?!« vagy »menjek el egy boltosnak?!« Nem szégyen a munka, mert tényleg, mondom, hogy én nagyon sok helyen dolgoztam már, és ezzel nem azt szeretném mondani, hogy szégyen a munka, viszont akkor én úgy éreztem, hogy nem akarom már, hogy ezt lássák az emberek. Amit már mondtam, hogy én szerettem volna mindig feljebb helyezni magam, hogy ismert személyiség, és akkor csak ez vagy csak az, és sajnos egy buta gondolatból ez jött ki.”

Érdemes az egész interjút végighallgatni, de íme még egy fontos gondolat Cedestől:

„csinálhattam akármit, nem voltam soha szerintem káros hatással a társadalomra az én véleményem szerint. És egy biztos: sosem ártottam senkinek, sosem ártanék senkinek és sosem fogok ártani senkinek.”

Eredeti szakmák – ezt sose fogjuk megunni

És az megvan, hogy Kulcsár Edina eredetileg milyen pályára készült a szépségszakma előtt?

És az megvan, hogy mi Nádai Anikó eredeti foglalkozása?

És az megvan, hogy mi Kiszel Tünde eredeti szakmája?

(Kiemelt kép: Cedes Instagramja)