És az megvan, hogy mi Kiszel Tünde eredeti szakmája?

Kiszel Tünde elmondta, merre tanult tovább az érettségi után, és nem, nem az a válasz, amire ön gondol.

2022. április 7., 14:54

Szerző:

Kiszel Tünde szerepel az 1Kanapén című interjúsorozat új adásában, amely a YouTube-on a ZSHOW Time nevű csatornán látható. A dekoratív médiaszemélyiség a bő egy órás műsorban sokat beszél a bulvármédiával való, konfliktusoktól nem viszonyáról, említi azt is, amikor erotikus munkát kapott a Tutti Frutti című tévés revüben (van róla videó a YouTube-on), és említi szüleit, valamint lányát, Hunyadi Donatellát is, akivel jelenleg együtt laknak, és aki énekesnői karrierre készül.

A felvétel egyik legérdekesebb része azonban az, amikor Kiszel Tünde a teljesítményéről, illetve a pályájáról beszél, kiemelve, hogy nem tartja magát trash celebnek. Arra a kérdésre, hogy mi a végzettsége, a következő választ adta:

„gimnáziumi érettségi, és a Tanítóképző Főiskolára is jártam. Végül nem [lettem tanítónő], mert a reflektorfény meg a színpad jobban vonzott, bár a mai napig nagyon szeretem a gyerekeket.”

És ha ön még nem lepődött meg eléggé, hadd döbbentsük meg ezek után még azzal a ténnyel, hogy a háziállat-kedvelő Kiszel Tündének kutya, macska és nyúl mellett volt egyszer egy majma is.

„Majmom is volt, egy makákó volt, egy kismajom. Egy rövid ideig volt sajnos, aztán elajándékoztam. Nagyon aranyos, nagyon okos volt”

– meséli Kiszel Tünde, amire Osváth Zsolt műsorvezető megjegyzi, hogy jelenleg legalábbis nem legális Magyarországon majmok háziállatként való tartása. Íme a teljes videó.

Médiaszemélyiségek, akik valami mást tanultak korábban – ezek mindig érdekesek!

És az megvan, hogy Kulcsár Edina eredetileg milyen pályára készült a szépségszakma előtt?

És az megvan, hogy mi Berki Krisztián eredeti foglalkozása?

És az megvan, hogy mi Nádai Anikó eredeti foglalkozása?

(Kiemelt kép: Kiszel Tünde Instagramja)