És az megvan, hogy Kulcsár Edina eredetileg milyen pályára készült a szépségszakma előtt?

Kulcsár Edina az iskola végzése közben rájött, hogy nem neki való ez a karrier.

2022. február 6., 09:53

Szerző:

Szombaton Kulcsár Edina új posztot publikált az Instagramján, és bár amikor kiderült, hogy G.w.M-mel összejöttek, egy ideig nem kommunikált senkivel nyilvánosan, most gyakorlatilag hagyta magát meginterjúvolni a kommentelők által – így többek között kiderült az is, eredetileg milyen pályára készült.

Az egyik kommentelő azt szerette volna tudni, hogy „Edina, ha nem influenszerkedés-tévészereplés lenne a munkád, akkor mit csinálnál még szívesen? (Úgymond hétköznapi munkák közül) volt, amit szerettél volna, amikor fiatalabb voltál?” Erre a következő feleletet adta Kulcsár Edina:

„vállalkozó is vagyok. Vannak cégeim. Igyekszem több lábon állni. Műkörmösként dolgoztam korábban. Szerettem a kreatív dolgokban kiteljesedni. Biztos, hogy a kommunikációval foglalkoznék, vagy valamilyen szervezéssel. Egyébként légiutas-kísérő szerettem volna lenni, olyan suliba is jártam, de közben rájöttem, hogy egyrészről nem viselem jól a repülést, másrészről nagyon hiányzott volna a családom. Nemrég megszereztem a sminkes szakmát, amivel valamilyen szinten szeretnék is foglalkozni, bár »csak« a vállalkozásomon belül. Igyekszem mindig színesíteni a mindennapjaimat.”

Kulcsár Edina a párkapcsolatára vonatkozó egy-két kérdésre is felelt, olyanokra is, amik kicsit ellenséges hangnemet ütöttek meg. Valaki például azzal támadta be az egykori szépségkirálynőt, hogy „miért gondolod, hogy Csutinak kéne elmennie a KÖZÖSEN FELÉPÍTETT házból?” Íme Kulcsár Edina válasza:

„nem gondolom, csak így beszéltük meg! Ne aggódj! Pontosan tudom, mi hogy működik! Én, a legtöbb válófélben lévő nővel szemben, nem akarom a férjem kisemmizni! Az új páromnak és nekem se jutna soha olyan az eszébe, hogy majd mi itt élünk! De hidd el, ezeket majd mi megoldjuk. Intelligens emberek vagyunk, meg fogunk mindent beszélni.”

Amint mi is megírtuk, december 16-án Kulcsár Edina és Szabó András Csuti még egymáshoz bújva fényképezkedtek egy sajtónyilvános eseményen – ekkor még nem lehetett tudni, hogy csak hetek vannak hátra a bejelentésükig arról, hogy szétmennek. Az egyik kommentelő arra hívta fel a figyelmet, hogy Instasztoriban még ezután is publikáltak hasonló képeket egy üdülőhelyről, arra kérdezett rá, hogy miért mentek el romantikázni, ha már ennyire a végén jártak a házasságuknak. Íme a magyarázat Kulcsár Edinától:

„meg akartam várni a karácsonyt azzal, hogy leüljek vele megbeszélni a házasságunk végét. Amit te írsz, dec. 19. Szerettem volna egyedül menni, de aztán úgy alakult, hogy ketten megyünk. Attól, mert 2 ember már nem boldog egymás mellett mint férj és feleség, sok más dologba is lehet kapaszkodni. Mi így tettünk. Legalábbis én mindenképp. És természetesen emellett nem szeretnék álszent sem lenni. Én azért is mentem, mert a hely, ahova mentünk és köztem, volt egy együttműködés, amit sztorik formájában láthatott is mindenki. Sajnos nem a legjobb időszakomban voltam ott, de mindentől függetlenül egy csoda volt a hely.”

Hírességek eredeti szakmái – ezeken is meg fog lepődni

Nádai Anikó

Shane Tusup

Berki Krisztián

(Kiemelt kép: dfp.hu)