„Azahriah kihasznált” – nyilatkozott a szexbotrányról a Palacsintafesztivál révén hírhedtté vált lány

Azahriah súlyos vádakat kapott Palacsintagirl néven elhíresült alkalmi szexpartnerétől.

2022. július 16., 15:16

Szerző:

Lakatos Levente műsorában nyilatkozik először az a lány, aki Azahriah-val szexelt még májusban a Szolnoki Palacsintafesztiválon. Az esetből azért lett botrány, mert a ToiToi mellett lezavart aktust valaki videóra rögzítette, a felvétel pedig hamarosan felkerült a netre, majd pedig kiderült, hogy az énekes igazából közben kapcsolatban volt. Barátnője azóta megbocsátott neki, és a korábban Palacsintagirlként emlegetett lány is továbblépett, mint mondja, kapcsolatban van, és új barátja tud mindent.

Budai Laurának hívják az akarata ellenére botrányhőssé vált fiatalt, és a 19 éves lány arra a kérdésre, hogy nem érzi-e magát kihasználva, a következő választ adja:

„de. De nagyon. Nagyon rosszul esett egyébként, de úgy voltam vele, hogy igazából fiatalok vagyunk... Nem is az esett rosszul, hogy kihasznált úgymond, hanem hogy azóta teljesen leszarja azt, hogy engem betámadnak az emberek. Akkor mondta, hogy persze, segít, de semmi nem lett belőle. Ez esett rosszul igazából.”

A lány azt mondja, hogy várt volna egy kis lelki támogatást ezek után a zenésztől, de ilyet nem kapott. Ehelyett egyedül kellett feldolgoznia a megaláztatást egy olyan dologért, amit, mint mondja, rengeteg fiatal bevállal a nyári fesztiválokon. A lány a videó nyilvánosságra kerülése után a szégyentől depressziós lett. Kiemeli viszont, hogy az alkalmi szexbe úgy ment bele, hogy nem tudta, hogy a srácnak van barátnője.

A teljes interjút alább lehet megtekinteni.

Előzmények!

Azahriah a szex előtt homlokpuszit, utána gitárpengetőt adott palacsintagirlnek

Videó: Istenes Bence szerint Azahriah szexbotránya belefér a rocksztár életbe

Majka és Curtis üzent a palacsintafesztiválon szexvideós botrányba keveredett énekesnek

(Kiemelt kép: Azahriah Instagramja)