Majka és Curtis üzent a palacsintafesztiválon szexvideós botrányba keveredett énekesnek

Majka és Curtis is csináltak egy videót a Baukó Attiláról, azaz Azahriahról terjedő szexvideó mintájára.

2022. május 22., 09:33

Szerző:

Majka és Curtis is reagált arra a botrányos szexvideóra, amin Baukó Attila, azaz művésznevén Azahriah látható. A fiatal énekes pénteken a Szolnoki Palacsintafesztiválon lépett fel, majd ezt követően terjedni kezdett a Twitteren egy videó, amin az látható, hogy Azahriah ugyanabban a ruhában, amiben fellépett, éppen szexel egy lánnyal. A dolog több tekintetben is botrányos, többek között azért is, mert az énekes éppen kapcsolatban van (vagy legalábbis volt), és nem a videón látható szexpartnerével.

A videót Majka és Curtis is látta, sőt, már parodizálta is az alábbi felvételen, amihez Curtis a következő feliratot tette hozzá, üzenve Azahriahnak:

„veled vagyunk tesi!”

Maga az énekes is reagált a botrányra, szintén egy videóval az Instagramon. A 20 éves zenész így meséli el a történetet, trágár kirohanásában bocsánatot kérve:

„a következő a történet: Szolnoki Palacsintafesztivál, huszadika, a tegnapi nap folyamán feljöttem a színpadra, lementünk, ünnepeltünk, Bombay a kézbe, gin. Ittuk folyamatosan, és ünnepeltük ugye, hogy kint van az album. Aztán még kettő lány is bejött, levarrtak meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a ToiToi vécé mögé. Szerintem ez alapvetően nekem nem nagy gond, ezzel nekem nincsen problémám. A videó se érdekel annyira. Ami sokkal de sokkal fájdalmasabb az egészben, az az, hogy nekem volt egy asszonyom, aki várt rám, és másfél hét múlva jött volna vissza, és ezt viszont gecire sajnálom, mert ő egy aranyember és semmi ilyen dolgot nem érdemelt meg, hogy most ezt kapja meg az internettől.
Úgyhogy ezt elrontottam, és emiatt kibaszottul, gecire megbántam. Én amikor analizálgatom magamat, meg ami megtörtént, mert szerintem jó dolog, csináljátok, szexeljetek védekezve meg ilyenek, de a hűtlenség meg a becsület elvesztése nagyon elviselhetetlen fájdalom. Azt csináltam, hogy az egómat helyeztem a valaki felé nyújtott szeretetem fölé. Abban az adott pillanatban nem gondolok bele, hogy ez mennyire fájdalmat fog okozni valakinek, hanem éppen azt csinálom, amit abban a pillanatban úgy érzek, hogy szeretnék. Ez baj. De remélem, hogy még meg fogok érni és fel fogok nőni ahhoz, hogy ne bántsak meg olyan embereket, akik minden szeretetüket nekem adták.”

Ha ön eddig nem ismerte volna Azahriaht, ajánljuk a figyelmébe Friderikusz Sándor alábbi videóját, mert a fiatal zenész már Friderikusznál is szerepelt, természetesen még jóval a botrány előtt. Azahriah emellett Paul Street néven youtuberkedik, saját videóit itt lehet megnézni.

Frissítés!

Idő közben Azahriah (volt) barátnője is reagált az eseményekre, kattintson ide a fejleményekért!

Félrelépésekről

Rácz-Gyuricza Dórától megkérdezték, igaz-e, hogy a férje más nők felé kacsingatott

Solti Ádám bevallotta: bár házas, szeretőjétől született egy kisfia

Horváth Tamás bevallotta, hűtlen volt a barátnőjéhez: Nagyon sok mindenkivel megcsaltam

(Kiemelt kép: Azahriah Instagramja)