Solti Ádám bevallotta: bár házas, szeretőjétől született egy kisfia

Solti Ádám, a Barátok közt színésze döbbenetes bejelentést tett, volt szeretőjével nincs jó viszonyban.

2022. május 9., 07:46

Szerző:

Nagy bejelentéssel állt elő Solti Ádám, aki Bokros Ádámként szerepelt a Barátok köztben 9 évig: van egy két éves kisfia, de nem a feleségétől. A teljes történetet a Blikk című lapnak mesélte el. Mint mondja, feleségével, Kis Bernadettel azért állnak a nyilvánosság elé, hogy ne kelljen tovább hadakozni a volt szeretővel, a kisfiú édesanyjával, valamint azért, hogy végre vége legyen a titkolózásnak.

Ez a volt szerető Solti Ádám egykori rajongója, akivel a színész-énekes titkos viszonyt kezdett, amikor feleségével hullámvölgybe került a kapcsolatuk.

„Voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban a feleségemmel, és én a leggyávább, legrosszabb dolgot választottam, félreléptem. A nő tudta, hogy házas vagyok, nem kecsegtettem azzal, hogy elhagyom Bernit, pontosan tisztában volt vele, ő egy szerető, és akármilyen borzalmasan is hangzik, csak arra kell, hogy évente néhány alkalommal pár órára jól érezzem magam. A sokk akkor ért, amikor 2020-ban közölte, teherbe esett tőlem és megtartja a gyereket”

– többek között így beszél Solti Ádám a tortúra kezdetéről. Miután a kisfiú megszületett, a nő a 42 éves színész apjának bizalmába férkőzött, holott gyermeke apja kérte tőle, hogy hagyja őket békén, sőt, egy ponton meg is fenyegette, de tettlegességre nem került sor.

„Apám és a nő is szinte terrorizált, nyomasztott, hogy találkozzak a gyerekemmel, én pedig belementem. A másfél év alatt mindössze pár alkalommal láttam. Egyszer még ide, a családi házunkhoz is eljött apám, a nő és a kisgyerek. Berni nem volt itthon, én pedig nem akartam, hogy a szomszédok meglássák őket, ezért bejöttek. Akkor a nő a kezembe adta a fiamat, és annak ellenére, hogy kértem, ne tegye lefotózott, videókat készített, és biztos vagyok benne, ha nem állnék elő ezzel a történettel, ő tenné meg, és felhasználná az akkor, és a korábban készült képeket is”

– így írja le Solti Ádám az első találkozást. Különösen fájdalmas pontja a történetnek, hogy Soltiék szerettek volna gyermeket, de a feleség nem esett teherbe. A színész egy ideig próbálta titkolni a történetet párja, Kis Bernadett elől, de a dolog végülis kitudódott.

„Berni sokkot kapott, pár hétre külön költöztünk. Nem voltam benne biztos, valaha képes lesz nekem megbocsátani, de úgy döntött, nem hagy el, velem marad. Azóta sokkal erősebb, őszintébb a kapcsolatunk, és szeretnék köszönetet mondani neki, amiért képes volt felülemelkedni a megaláztatáson, és házassági eskünkhöz tartva magát a rosszban is mellettem áll”

– mondja Solti Ádám a feleségéről. Bár vele meg tudták beszélni a dolgokat, a történetnek még távolról sincs vége, mivel a szerető pert indított, és Soltiék állítása szerint továbbra is zaklatja a házaspárt.

„Tudtuk, hogy következménye lesz annak, amit tettem, de legvadabb rémálmunkban sem gondoltunk volna, meddig megy el ez a nő. Tavaly ősszel kaptunk egy levelet, hogy szeretné rendezni a gyerek családi jogállását, hogy ki az apa. [...] Írogatott, hívogatott, annak ellenére, hogy felszólítottuk, ezt ne tegye. Ismeretlen számról hívogatott. DNS-tesztet követelt, amit vállaltam is volna, de valójában neki nem ez volt fontos, hanem hogy velem találkozzon, és kettesben legyünk, ám erre nem voltam hajlandó. Meglátásom szerint neki nem a gyermeke fontos, hanem hogy tönkretegye a házasságomat, és velem kapcsolatban legyen. [...] Felajánlottam, hogy támogatom, félreteszek minden hónapban egy bizonyos összeget, s amint nagykorú lesz, hozzáférhet. Az sem lenne ellenemre, hogy találkozzunk, velem legyen a fiam, de csak akkor, amikor ehhez már nem kell az anyja. Az a nő addig nem nyugszik míg tönkre nem tesz.”

A lapnak Kis Bernadett is nyilatkozott, íme egy részlet abból, mit mond ő a fentiekről:

„tudom, a kisgyermek semmiről sem tehet. Biztos, hogy ez most rengeteg nőtársamat megbotránkoztatja, de megbocsátottam Ádámnak, mindenki követhet el hibákat az életben, de a férjem rászolgált arra, hogy kapjon tőlem egy második esélyt.”

Solti Ádám elismeri, hogy hatalmasat hibázott, és bocsánatot kér a feleségétől, a rajongóitól.

Hírességek, gyermekek

Fábry Sándor először beszélt eltitkolt, már tizenéves gyermekeiről

Kis Grófóéknál botrány van: egy nő azt mondja, gyereket szült a mulatós zene sztárjának

A tragédia sem állította meg: Mariah Carey exe az ötödik nőtől nyolcadik gyermekét várja

(Kiemelt kép: dfp.hu)