Kis Grófóéknál botrány van: egy nő azt mondja, gyereket szült a mulatós zene sztárjának

A nő bírósághoz fordult, DNS-tesztet is vállalt: kétéves fiának apja szerinte Kis Grófó szintén zenész unokatestvére.

2022. április 28., 08:17

Szerző:

A fenti képen Kis Grófo mulatóssztár látható, akinek most unokatestvére, a műfajban szintén egyre ismertebb Kis Palika miatt fájhat a feje. A Blikk ugyanis hosszú cikkben, fotókkal mutatja be annak a nőnek a történetét, aki azt állítja, gyereke született Kis Palikától, aki közben nős és feleségével közös gyermekeit neveli.

A hölgyet Bóni Napsugárnak hívják, kisfiát pedig Valentinónak. Az anyuka a következőképpen mesél arról, hogyan ismerkedett meg Kis Palikával, akinek bizonyos videói többmilliós nézettségnek örvendhetnek a YouTube-on.

„Palika az új klipjéhez keresett szereplőket, táncosokat, ezért keresett meg. Az egyik unokatestvére, Gingi videójában már szerepeltem, innen ismerhetett látásból. Végül a klipben nem szerepeltem, mert összemelegedtünk Palikával. Ez egy alkalmi dolog volt, de terhes lettem. Már négy hónapos voltam, amikor kiderült”

– meséli az anyuka arról, hogy hogyan esett teherbe, állítása szerint Kis Palikától.

A nő bevallja, tisztában volt vele, hogy a férfi, akivel összekerült, nem független.

„Tudtam, hogy családja van, és nem is hitegetett azzal, hogy elhagyja őket értem. Én csak azt akartam, ha már így alakult, ismerje el, hogy a kétéves kis Valentinó az ő fia. Nem tette, ezért nem volt más választásom, bíróságra mentem és DNS-teszt készült, ami alapján 99,9999% eséllyel Palika az édesapa. Ő ennek ellenére sem ismeri el, titkolja, letagadja, és nem is támogatja. Néhány alkalommal utalt pár tízezer forintot, de az semmire sem elég”

– állítja a nő, hozzátéve, hogy bírósághoz kíván fordulni.

Maga Kis Palika nem nyilatkozott túl hosszan az ügyben, csak annyit mondott a Blikknek, hogy neki nincs házasságon kívül született gyermeke, a nő hazudik.

Mulatós

Suzyt meztelen képekkel bombázzák a férfiak, íme, hogyan reagál rájuk az énekesnő

Mint Beckhamék: Emilio is szájon puszilja 10 éves kislányát

Kis Grófo szerint a kisfia egy igazi zseni

(Kiemelt kép: dfp.hu)