Suzyt meztelen képekkel bombázzák a férfiak, íme, hogyan reagál rájuk az énekesnő

Suzy elmondta, mit érez, amikor meglátja a kéretlen pucér képeket.

2022. április 8., 09:35

Szerző:

Királyvári Suzy szerepelt a Life TV-n az Ébredj velünk című műsorban, és 9 éves kislányát egy ideje egyedül nevelő énekesnőt a társkeresésről kérdezték. Mint kiderült, igencsak vonzza a férfiakat, akik között olyanok is akadnak, akik kéretlenül meztelen képet küldenek a mulatós zene sztárjának.

„Ez alatt a három év alatt egy-két randin voltam, de nem éreztem azt személyesen, amiről azt gondolom, amit, ha leülsz egy férfivel szemben, érezni kellett volna. Az interneten általában meg szoktam nézni az egyéb mappáimat, mert azon is szoktak jönni fellépések, és hát igen, a férfiak a mai világban eléggé érdekes udvarlási módszert vettek fel. Én nem is értem. Néha amikor megnyitom, írnak, hogy »szia«. Illemből, akinek tudok, meg ha időm engedi, akkor visszaírok én is, hogy »szia«. És ilyenkor szoktak jönni mindenféle képek is... vagy videók is. [...] Kinevetem őket, megmondom őszintén, mert én ezt komolytalannak tartom – meg gusztustalannak”

– mondja Suzy, hozzátéve, hogy bár készen áll egy új kapcsolatra, nem a randizásra koncentrál jelenleg, hanem a kislányára és a munkájára. Aztán ha egyszer szembejön a szerelem, annál jobb. Íme a teljes vonatkozó adásrészlet.

Szinglik

Szily Nóra külföldi társkeresőre regisztrált

Tóth Andi újabb trágár kirohanásban számolt be a szerelmi életéről: íme az igazság

Fotó: Újra rátalált a szerelem? Titokzatos férfi ölelgeti Kárpáti Rebekát

(Kiemelt kép: Suzy Instagramja)