Szily Nóra külföldi társkeresőre regisztrált

Nem csak a hazai férfiaknak nyitott a pálya.

2021. augusztus 2., 12:40

Szerző:

Szily Nóra saját nevével jelentkezett be két oldalra is, a feltett kép csak kicsit retusált és sejtelmes, hogy ne legyen elsőre felismerhető.

Ismert emberként nehezebb társat találni, ahogy Nóra a NőComment tegnapi adásában fogalmazott, az ismertség be is zár, hisz ilyenkor olyan prekoncepciókkal is meg kell küzdeni, aminek semmi köze a valósághoz. Az Ábel Anita vezette csajos beszélgetés egyik fő üzenete, hogy nem kell félni attól, ha az ember egy darabig egyedül marad. Használjuk fel ezt az időt arra, hogy felépítsük magunkat, és persze igyekezzünk végig nyitottak maradni. Ne támaszt keressünk egy társban, csak akkor érdemes lépni, ha magunkban is jól vagyunk, de hiányzik valaki, akivel megoszthatjuk az élményeinket és az életünket.

Szily Nóra családi veszteségek feldolgozása után regisztrált két társkereső oldalra, ráadásul nem csak a hazai férfiaknak nyitott a pálya, német nyelvterületen is keresgél, kapott is levelet már Ausztriából. Bár itthon elég vegyes a társkeresők megítélése, mivel Nóra jó ideje egyedül él, 50 pluszosan úgy érezte, eljött az idő, hogy bizalmat szavazzon az online pártalálásnak.

„Huncutnak és nyitottnak kell maradni, nem feltétlenül a kor, inkább a frissesség, a spiritusz számít”

– mondta, és azt is elárulta, hogy az édesanyja például kétszer is választott jóval fiatalabb párt magának, ráadásul egy idő után sem a 25 évvel, sem a 14 évvel fiatalabb társa nem tudta tartani vele a lépést.

„Az oldalakat nézegetve nekem elsősorban a tekintet számít. Még nem pasiztam be, de úton vagyok”

– fogalmazott a jelen állapotról, és elárulta azt is, hogy eddig három férival ült le kávézni, s bár ezekből a kapcsolatokból nem lett szerelem, haverság, jó ismeretség igen.

A teljes adás ITT található.

(Kiemelt kép: dfp.hu)