Tóth Andi újabb trágár kirohanásban számolt be a szerelmi életéről: íme az igazság

Tóth Andi melegebb éghajlatra küldte azokat, akik hülyeséget terjesztenek róla.

2022. február 19., 12:18

Szerző:

Tóth Andi tegnap közös képeket publikált a fodrászával, Frohner Ferenccel. A fodrász Fecó néven onnan is ismert, hogy korábban Kárpáti Rebekával járt, együtt szerepeltek a tavaly ősszel adásba került Nyerő párosban az RTL Klubon, de aztán szakítottak. Íme a képeik, amikből mára kisebbfajta botrány keveredett.

A képeken az énekesnő és fodrász olyan pózokban is látható, ami sokak számára egy szolgáltató-vendég kapcsolatnál többre utal, így hát egyből beindultak a találgatások, hogy talán ők ketten összejöttek, hiszen Frohner Fecó nemrég lett újra szingli. Nos, Tóth Andi a rá jellemző stílusban tette helyre az egyes híroldalakon is megjelent pletykákat:

„mivel természetesen láttuk a cikkeket, mindenki nyugodjon le a picsába. Feri már több mint 2 éve a fodrászom és emellett egy nagyon kedves barátom. Tudom, hogy én mindenkivel IS együtt vagyok, de most légyszi hagyjatok már.”

Olyan szempontból például teljesen igaza van, hogy volt ő már ennél intimebb pózban is olyan férfival, akivel természetesen szintén nem volt köztük semmi.

Tóth Andiból sosem elég

Tóth Andi kiakadt: Ezért hiszik, hogy botrányos vagyok, mert ilyen faszságokat írnak meg

Videó: Tóth Andi a '90-es évek legérzékibb világslágerét énekli, de még hogy!

Tóth Andi szerint ezért irigyek a magyarok

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)