Most akkor mégis...? Tóth Andi posztolta, hogy Andrei Mangra mellkasán alszik el

Tóth Andi nagyon intimben van Andrei Mangrával, de ő közben egy másik táncoslánnyal romantikázott a karácsonyi vásárban.

2021. december 7., 14:09

Szerző:

Tóth Andi nyerte meg a Dancing With The Stars idén őszi évadát partnerével, Andrei Mangrával közösen. A táncos az alábbi posztban adta a táptalajt a pletykáknak – azt írja itt az énekesnőnek, hogy „veled több, mint tánc!

Ezt követően Tóth Andi egy interjúban azt nyilatkozta a kombinálók lehűtése érdekében, hogy nem, nincs köztük romantikus viszony Andrei Mangrával, sőt, úgy általában be is szólt minden férfinak, akivel valaha találkozott. De ez még nem jelenti a munkakapcsolat megszakadását az énekesnő és a táncos között, bejelentették, hogy egy közös, új projekten dolgoznak.

Erre Tóth Andi hétfő este későn egy olyan képet posztolt az Instagramra sztoriban, amin fejét Andrei Mangra mellkasára hajtva, a férfira ráfeküdve, hozzá odabújva alszik. Ha ön szintén rendszeresen találja magát ilyen pózban a kollégáival, akkor ön nyilván nem hökkent most meg, de valószínűleg lesznek olyanok is, akik ezek után folytatni kezdik a kombinálást. Ráadásul Tóth Andi az alábbi posztban azt kommentelte Andrei Mangrának, hogy „iiiiiazajóképűférfi??” Szóval ami biztosnak látszik, az ennyi: együtt dolgoznak, sok időt töltenek együtt, és kifejezetten adják a lovat a párkapcsolatról szóló pletykák alá.

Pedig ráadásul közben Andrei Mangra a Dancing With The Starsból ismert Lissák Laurával készített egy közös, szintén kifejezetten romantikus munkát. Drámai gyermekkoráról nemrég megrázó dolgokat mesélt énekesnő, Kollányi Zsuzsi új klipjében tűnik fel a két táncos, amint a Budapesti karácsonyi vásárban adják a szerelmespárt roppant meggyőzően. A dal címe az, hogy Csak veled jó.

(Kiemelt kép: Andrei Mangra Instagramja)