Tóth Andi szerint ezért irigyek a magyarok

Tóth Andi a luxusautójára kapott megjegyzéseket értékelte élő adásban.

2022. január 27., 13:37

Szerző:

Csütörtök reggel Tóth Andi volt a Mokka című tévéműsor vendége a TV2-n. Az immár 23 éves énekesnő egy rózsaszín pólót viselt az élő adásban, amely az úgynevezett pedofiltörvény ellen tiltakozó kampányhoz készült, és amely most az áprilisban esedékes népszavazás miatt aktuális. Tóth Andi korábban feketében viselt ilyet, posztolta is még júliusban.

A szivárványos póló azonban nem került említésre a TV2 interjújában, volt szó helyette Tóth Andi nyaralásáról, és az énekesnő azzal viccelt, hogy mennyire szomorú, hogy tíz nap után haza kellett térnie a Karib-tengerről. Kapott kérdést botrányos évértékelőjéről, amire az egykori X-Faktor-győztes azt mondta, tudta előre, hogy negatív reakciókat fog kapni rá, de ezekkel sosem foglalkozik. Ehelyett kifejezetten büszke arra, amit elért 2021-ben. Tóth Andi luxusautójáról sem most hallottunk először, és az énekesnő ezzel kapcsolatosan sem foglalkozik a kritikákkal, amik szerinte az irigyektől jönnek:

„azelőtt már olyan sok negatívat kaptam arra, hogy »jaj persze, itt autó!« – a sok irigy magyar! [...] Nekem az volt az álomautóm. Nyilván kaptam pozitívat meg negatívat is miatta, barátaim körében is,»jaj persze, Mustang, minek az neked?!« – mert az kell!”

Az énekesnő azt mondja továbbá, hogy jól vezet, de „szarul” parkol, és hogy az autót „cicapacinak” nevezte el. Íme a teljes interjú.

Fontos információ még az interjúból, hogy Tóth Andinak ma, azaz csütörtök este új, animációs klipje fog megjelenni, a videóért kattintson át a YouTube-ra

További emlékezetes interjúk a Mokkából

Esztegályos Cecília bizarr interjúban mutatta meg, hogyan használja a járókeretét

Élő adásban közösülni kezdett Marsi Anikó kiskutyája egy díszpárnával

Árpa Attila elmondta, miért nem mutatkozik soha a barátnőjével együtt

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)