Íme, Tóth Andi kivel ünnepelte a 23. születésnapját

A meghívottakon kívül Tóth Andi egy további hírességgel az utakon futott össze a születésnapján.

2022. január 19., 11:00

Szerző:

Tóth Andi február 18-án, kedden, azaz tegnap ünnepelte 23. születésnapját, pár nappal azután, hogy visszatért a vakációról a Karib-tengerről. Természetesen nem egyedül ünnepelt, de az alábbi posztban csak egyvalaki társaságában látható.

„A hercegeem”

– fűzi hozzá Tóth Andi a táncpartnerével, Andrei Mangrával közös fotóhoz.

Tóth Andi ezen kívül automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban osztott meg videót születésnapi bulijáról, ahova kis, fekete ruhában és nagy, fehér bundában érkezett (mint tudjuk, bikiniből is csak feketét és fehéret visel). A buliban természetesen szintén ott volt Andrei Mangra, továbbá többek között Veréb Tamás énekes, Johnny K. Palmer énekes, Sziklai Mátyás a BSW együttesből, valamint Tóth Isti, Tóth Andi testvére.

A születésnap egy váratlan találkozást is hozott: Pumped Gabo vezetés közben szúrta ki, hogy Tóth Andi, illetve az ő új (pontosabban használt) luxusautója halad mögötte. A realityszereplő-influenszer szintén automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban osztott meg videót erről a találkozásról, és a felvételt aztán a szülinapos is posztolta. Pumped Gabo a következőket mondja vezetés közben:

„gyerekek, itt van mögöttem az Andika! A zöld Mustanggal! És tol le! Tol le az Andika!”

További emlékezetes születésnapok

Ördög Nóra nem Magyarországon ünnepelte a negyvenediket

Árpa Attilát egy amerikai világsztár köszöntötte fel az ötvenediken

Tóth Gabi spirituális gondolatokat és extrémkínos történeteket osztott meg a 34. szülinapja alkalmából

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)