Tóth Gabit váratlanul lehányták egy bálon

Tóth Gabi a születésnapja alkalmából osztotta meg a kínos sztorit arról, hogy lehányták.

2022. január 17., 10:12

Szerző:

Ma van Tóth Gabi 34. születésnapja, és az énekesnő az alkalomból új bejegyzéssel jelentkezett a blogjában a Család.hu oldalon, amely spirituális elmélkedést és kínos történeteket egyaránt tartalmaz: Tóth Gabi azt is elmeséli, hogy egyszer lehányták egy elegáns bálon.

Tóth Gabi a blogbejegyzésben arról ír, mennyi kihívást jelent számára az anyaságot összehangolni a karrierjével: csak idén szerepelt már nagykoncerten az Arénában és énekelte élő tévés közvetítésben a Himnuszt. Mint mondja, ilyenkor sokszor járnak a fejében a szülőséggel kapcsolatos gondok-teendők, és lelkiismeret-furdalása is van, hogy munkája miatt sokszor esténként kénytelen otthon hagyni kislányát.

„Jön a mardosó lelkifurdalás, hogy már megint nem Hannival vagyok, hanem mondjuk éppen egy buszban a zenekarommal az ország másik felére tartunk. Szerintem már beleőrültem volna ebbe az állandó belső harcba, ha nem hinnék mélyen abban, hogy egy lélek tudja, hova érkezik, hiszen ő maga választja a családot magának, és már akkor azzal tisztában van, hogy mihez kell majd alkalmazkodni a földi élete során”

– elmélkedik Tóth Gabi a blogbejegyzésben.

Az énekesnő aztán azzal folytatja, milyen sokat jelent neki, ha a közönségben olyan emberek arcát-tekintetét pillantja meg, akikből tud erőt meríteni a fellépéshez. Megoszt viszont néhány kínos sztorit is arról, amikor sajnos ennek éppen az ellenkezője történt meg:

„persze volt már, hogy valaki kizökkentett egy hangulatból, ennek talán a legextrémebb példája, amikor egy illető sörösüveget dobott a színpadra egy koncerten, de olyan humoros fiatalember is akadt, aki jó ötletnek gondolta, ha egy meggyújtott petárdát hajít a színpadra… Szerencsére ezek nagyon régen történtek, messze-messze egy távoli galaxisban, és a biztonsági emberek viszonylag gyorsan megoldották a helyzetet.
Volt még egy nagyon emlékezetes fellépésem egy elegáns céges bálon, egy akkor nagyon felkapott belvárosi helyen, ahol egy gyönyörű estélyi ruhában lévő hölgy éppen mondani akart valamit (szeretném hinni, hogy gratulálni akart, de már soha nem fogjuk megtudni), de amikor kinyitotta a száját, hirtelen rajtam landolt a nem sokkal korábban elfogyasztott háromfogásos vacsorája, némi alkohol kíséretében. Magyarul lerókázott. Ott tanultam meg, hogy a diszkrétnek induló, elegáns céges bulik tudnak a legveszélyesebbek lenni…”

Tóth Gabit a születésnapja alkalmából férje, Krausz Gábor már fel is köszöntötte az Instagramon, idézve egy részletet az énekesnő egyik számából:

„ahhoz hogy mind az összes jót visszaadjam, talán egy élet is kevés.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)