Fotó: Tóth Gabi merész fazonú ruhában lépett fel az újévi koncerten

Tóth Gabi rövid szoknyát és mély dekoltázst vállalt be Mága Zoltán újévi koncertjén.

2022. január 3., 11:51

Szerző:

Újév napján dupla koncertet tartott Mága Zoltán hegedűművész, és a vendégfellépők között volt Oláh Gergő, Vastag Csaba, Rost Andrea, valamint Tóth Gabi is. Az újabban megint barna hajú énekesnő már hosszú ideje működik együtt a Sugarbird nevű céggel, a pápalátogatás alkalmával is tőlük kapott ruhát viselt, és most megint ennek a márkának egy kreációját viselte a koncerten.

Amint a fenti fotón is látható, ez a jellegzetes szabású ruha megintcsak magyar népies motívumokat használ, de közben a fazon igazán modern módon bevállalós. A felsőrész mélyen dekoltált, a szoknya pedig nem mindenhol ér a földig, elöl kifejezetten minire van szabva. Az eseményt egyébként a Papp László Sportarénában tartották, a két koncerten mintegy 26 ezer fő vett részt Mága Zoltán Instagramja szerint.

Tóth Gabi egyébként újév alkalmából a következőket írta saját Instáján követőinek:

„nagyon tanulságos év volt 2021... Megannyi mélység és magasság.. „De érzem a hitem, ami elhoz majd minden csodát” Elhozta... Csodákkal teli volt! Hálás vagyok a férjemnek, Krausz Gábornak és a családomnak, hogy mindenben egységként vannak velem! Áldott gyermekemmel pedig minden pillanat csoda, nincs náluk fontosabb nekem. Kívánom, hogy minden vágyaitok szerint történjen nektek is 2022-ben! Csak előre és emelt fővel! Felfelé! Boldog Új Esztendőt! Köszönöm, hogy velem vagytok! Ölellek benneteket!”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)