Videó: Tóth Gabi drasztikusan megváltoztatta a külsejét

Tóth Gabi kedd reggel bement a Mokkába, és mindenki megdöbbent. Íme, miért.

2021. december 21., 11:29

Szerző:

Tóth Gabi új, karácsonyi dalt adott ki, erről már külön cikkben hírt adtunk, hiszen a szám reagál a kritikákra, amikkel az énekesnőnek immár egy éve szembe kell néznie. Tóth Gabi azért ment el kedd reggel a TV2 reggeli műsorába, a Mokkába, hogy a Szeretni jöttem című dalról beszéljen, de az interjút muszáj volt a külsejével kezdeni, mivel...

...Tóth Gabi sötétbarna hajszínre váltott. Az énekesnő a fenti videóban a következőket mondja erről, utalva arra, hogy régebben volt már sötét haja:

„volt már ilyen barna, meg hát a kezdetekben... Pont mondtam, hogy mostanában sokat beszélek arról, hogy visszatértem azokhoz a gyökerekhez – zenében is, minden egyébben –, amit hoztam, úgyhogy most ez ilyen formában a hajamon is...”

Az interjúban szóba kerül továbbá, amit a 34 éves énekesnő a múlt héten már említett a Pesti TV interjújában: úgy érzi, az ellene irányuló gyűlöletkampány a való életben nem létezik, csak online megy a gyűlölködés. A szerinte ellene szándékosan keltett hergelést Tóth Gabi mindenesetre a „karaktermészárlás” szóval írja le ebben az interjúban.

Tóth Gabi ezen kívül a Mennyből az angyalt is elénekelte még szőkén, ezt ide kattintva tudja megtekinteni korábbi cikkünkben.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)