Tóth Gabi: aki szereti a hazáját, az nem támad engem

Tóth Gabi az ellene indult gyűlöletkampány eredetét is megjelölte.

2021. december 13., 14:11

Szerző:

A hétvégén került fel a YouTube-ra az interjú, amelyet Tóth Gabi a Pesti TV-nek adott. Ebben megint szóba kerül az, hogy a 33 éves énekesnőt mennyien és milyen hevesen támadják, elsősorban azonban csak az interneten. Tóth Gabi megerősíti ugyanis, hogy a való életben szemtől-szemben általában nagyon kedvesek vele az emberek, online azonban sokan támadják. Kritizálóiról így beszél:

„én például nagyon sok ateistával találkoztam ezek között az emberek között. És ezek az emberek szerintem félnek. Aki hisz, az nem fél, az tudja az útját, és tudja, hogy mit akar maga mögött hagyni. [...] Aki téged is vagy engem is negatívan akar látni, az [...] az ő saját problémája, amin pszichológus segítségével terápiára szüksége van, és ki kell magából dolgoznia. [...] Szerintem a fele egyébként nincs is, hozzáteszem. Én azt gondolom, hogy ez az egész virtuális dolog egy gyártott történet. Nem tudom, hogy vannak-e valós, hús-vér emberek mögötte. Szerintem nincsenek.”

Azzal kapcsolatban, hogy a Tóth Gabinak rosszat akaró kommentelők egyáltalán léteznek-e, emlékezetes történet egy évvel ezelőttről, hogy az énekesnő betelefonált egy hozzászóló munkahelyére, ahonnan ennek nyomán kirúgták az illetőt. Az esetről maga Tóth Gabi az alábbi posztban emlékezett meg.

Az énekesnő az alább megtekinthető interjúban arra kérdésre is válaszol, hogyan hogyan érzi magát amiatt, ha azért támadják, ahogy magyar emberként megéli a magyarságát. A következőket mondja erre:

„aki szereti a hazáját, büszke a hagyományaira, büszke azokra a gyökerekre, a szüleivel, családjával mély, szoros kapcsolatot ápol, az nem érzi ezt irántam, az nem támad. A valóban fontos emberek nem támadnak. Azok, akik megtalálják az értékeket ott, ahova az Isten megteremtett minket. Nem véletlenül születtünk mi ide. Kifele vágyakozni… nem tudnám elképzelni, hogy máshol éljek.”

Az interjúban Tóth Gabi szintén említi, hogy volt egy bizonyos pont egy évvel ezelőtt, amikor számára érzékelhetően durvulni kezdtek az ellene irányuló támadások. Hogy mi volt ez a pont, azt ide kattintva elolvasható cikkünkben foglaltuk össze.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)