Videó: Pumped Gabo eszik-telefonozik vezetés közben, de levillog egy másik sofőrt

Íme, hogyan szólt vissza Pumped Gabónak a másik autót vezető hölgy. Fő az ETIKET!

2021. november 30., 15:19

Szerző:

Pumped Gabo Instagram-sztoriban posztolt automatikusan eltűnő videókat arról, hogy hétfőn szóváltásba keveredett a forgalomban egy másik autó vezetőjével. A felvétel ott kezdődik, hogy a tanárnak készülő médiaszemélyiség megáll egy másik kocsi mellett és az abban ülő hölgynek a következőket mondja:

„csókolom, majd legközelebb tessék lemenni a másik, a lassú sávba!”

A hölgy erre visszaszól, és a következőképpen fogalmazza meg, hogy mi történt:

„legközelebb tessék betartani a 70-es korlátozást! 90-nél villogtál le, életem, úgy, hogy még hammogsz is közben meg telefonálsz!”

Pumped Gabo aztán amikor már továbbhajtottak, a videóban elismeri, hogy valóban eszik vezetés közben, de szerinte ő így is tud, és fenntartja, hogy a nála lassabb autóknak a másik sávban kéne mennie, merthogy az a sáv arra van:

„Hát kajak hammogtam, dehát ha nem megy le, most mit csináljak, gyerekek...? [...] Hát most gyerekek, ha én így is tudok vezetni, hogy közben eszem...?! Én nem értem!”

A nemrég az MTV-nél szereplő médiaszemélyiségből erre újra kibukik a tanári hajlam, azt mondja, a szabály az szabály, de ahogy ő írja, van ezen kívül a vezetési „ETIKET” is, amit ő több sofőrnek is meg szeretne tanítani.

(Kiemelt kép: Pumped Gabo Instagramja)