Ördög Nóra ma 40 éves, ritkán látott fotókkal emlékezünk karrierje kezdeteire

A műsorvezető közben nem itthon ünnepel.

2021. szeptember 8., 10:13

Szerző:

Ördög Nóra műsorvezető 1981. szeptember 8-án született, ami azt jelenti, hogy ma van a 40. születésnapja. A médiaszemélyiség az alábbi, a repülőtérről közzétett Instagram-posztban azt írja, a születésnapjára elutazik:

„Hát... Akkor fejjel előre... 39 évesen szállok fel... és 40 évesen térek vissza.”

Ördög Nórát annak idején az RTL Klub nézői ismerhették meg először, műsorvezetőként 2002-től a Top of the Popsban, illetve 2003-tól a Kölyökklubban volt látható, ami azt jelenti, hogy lassan két évtizede annak, hogy Ördög Nóra a képernyőn van. A YouTube-on lehet találni egy-egy felvételt ebből az időszakból, íme például egy jó régi részlet a Kölyökklubból.

Ördög Nóra annak idején a Szombati esti lázat, a Csillag születiket és a most jubiláló X-faktor első évadait vezette az RTL Klubon, 2014-ben ment át a TV2-höz, ahol jelenleg a Totem háziasszonya ő. Érdekesség, hogy a Totem újonnan érkezett játékosa az a Stohl András, aki annak idején műsorvezetőtársa volt Ördög Nórának az RTL-nél, a Szombat esti lázat és a Csillag születiket konferálták együtt.

A kerek születésnap alkalmából nézzünk még néhány nosztalgikus fotót is!

A fent kiemelt kép például 2004-ben készült Ördög Nóráról, aki ekkor még a leginkább csak a Kölyökklub műsorvezetőjeként volt ismert, és az alábbi felvétel szintén ugyanebből az évből való. Ezen a fotón Ördög Nóra a Való Világ 3. évadának utolsó adása utáni partin látható Csonka Andrással. A helyszín a Home nevű szórakozóhely volt.

040605-410-scs.jpg

 

Ördög Nóra első férje Rubin Kristóf volt, akivel több éves kapcsolat után 2008-ban házasodtak össze, majd még abban az évben elváltak. Az alábbi kép egy évvel később készült, 2009-ben, ez az egyik első olyan alkalom, amikor a műsorvezetőnő Nánási Pállal jelent meg egy sajtónyilvános eseményen. 2010-ben házasodtak össze, két gyermeket nevelnek, akik már 8 és 7 évesek.

 

(Kiemelt képek: dfp.hu)