Árpa Attila elmondta, miért nem mutatkozik soha a barátnőjével együtt

Árpa Attila a kábítószer-ügyéről és a Cserhalmi-botrányról is beszélt élő adásban.

2022. január 26., 14:11

Szerző:

Árpa Attila volt szerdán a Mokka című műsor egyik vendége a TV2-n. Az interjúban szép sorban szóba kerül valamennyi, a színész-producerrel kapcsolatban az utóbbi időben nagyobb port felvert ügy, kivéve azt, amikor Árpa a magyar egészségügyet szidta édesanyja balesete kapcsán.

A mentőszolgálat helyzete helyett először a hírességgel szembeni büntetőügyről kapunk egy helyzetjelentést: amint arról korábban szó volt, nemsokára lesz a tárgyalás, ahol a Dancing With The Stars negyedik helyezettje végre bizonyíthatja, hogy nem kereskedett kábítószerrel.

Még tavaly októberben volt Cserhalmi Györgynek egy elejtett megjegyzése Árpa Attilával kapcsolatban, erre a színész újra reagál azzal, hogy elismétli, milyen rosszul esett neki, hogy bár színészként dolgozik tévében és filmen, egy ilyen elismert személyiség mégis kétségbe vonja, hogy Árpa Attila színész lenne.

„Nem tudom és nem értem a mai napig, hogy miért engem választott célpontnak vagy rossz példának. Egyrészt azért, mert semmi közünk nem volt egymáshoz. Utoljára húsz éve találkoztunk, amikor egy másik tévécsatornánál én írtam alá a számláit és a szerződését, amikor ő műsorvezető volt még ott. Másrészt lehet minősíteni, hogy én jó vagy rossz színész vagyok, de megkérdőjelezni azt, hogy én színész vagyok-e vagy sem...”

– mondja Árpa Attila.

A magánélet szintén szóba kerül az interjúban: a híresség megkapja a kérdést, hogy miért nem látható az oldalán a barátnője szinte soha, holott évek óta együtt vannak. Árpa Attila erre a következőket válaszolja:

„sokat mellettem van, csak nem a nyilvánosság előtt. [...] Ő is színésznő, színésznőnek készül, hamarosan láthatjuk is – nem mondhatom el, hogy miben. Eldöntötte, hogy ő nem úgy szeretne ismert lenni, vagy elfogadott/híres, hogy ő az Árpa Attila barátnője. Ő a saját nevével szeretné ezt. Néha-néha elkísér engem, de pontosan emiatt inkább nem úgy szerepelne. Majd ha őt meghívjátok, mint Czakó Alexandra színésznőt, akkor biztos nagyon boldogan fog jönni. De azt, hogy itt mellettem ül, mint az én párom, azt pont el szeretné kerülni.”

Íme a teljes interjú.

Színész az, aki színészként dolgozik

Videó: Szabó Zsófi 7 év után újra megmutatja magát színésznőként

Ördög Nóra színészi feladatot kapott: így parodizálja saját magát

Kulcsár Edina színésznőnek fog tanulni Kerekes Vica és Anger Zsolt osztályában, a Lumiere Filmiskolában

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)