Árpa Attila egy kemény beszólással szállt be a Puskás-Puzsér vitába

Árpa Attila egy saját korábbi celebviszályára utalva foglal állást a Puskás-Puzsér vitában.

2022. január 17., 09:24

Szerző:

Árpa Attila is beszállt abba a vitába, amit Bakács Tibornak egy Puskás-Dallos Petivel kapcsolatos, tavalyi megjegyzése váltott ki, és amit aztán Puzsér Róbert gyalázó hangvételű cikke mérgesített el annyira, hogy Majka is többször hozzászólt.

A Puskás Petit támadók csoportja kéttagú: Bakács Tiborból és Puzsér Róbertből áll. Az egész ugye abból indult ki, hogy még az óévben azt mondta a Megasztár egykori zsűritagja, hogy az egyetlen hibájuk az volt, hogy Puskás-Dallos Petit annak idején a döntőbe engedték. Erre visszautalva írt a múlt héten Puzsér Róbert egy cikket, ami szerint az „üresfejű, kommersz”, de „gátlástalanul nyomuló” Puskás-Dallos Petinek nincs személyisége.

Puskás-Dallos Peti mellett X-faktoros mentortársa, ByeAlex, valamint Majka állt ki, az utóbbi olyan erélyesen, hogy azóta gyakorlatilag külön vita közte és Puzsér között. Majka legutóbbi üzenetét egy fenyegetéssel zárta. Most még egy taggal bővült Puskás-Dallos Peti tábora: csatlakozott Árpa Attila is egy rövid Facebook-poszttal, amit Puskás-Dallos Peti oldalán helyezett el. Az üzenetben az 50 éves színész-producer a következőket írja:

„tudom, milyen az, amikor egy „már nem csúcson levő szakmabeli” nem hajlandó elismerni más sikerét, teljesítményét és önmagáért beszélő szakmai referenciáját.”

Ezzel a büntetőpere megindulására készülő Árpa Attila nemcsak Bakács Tibornak szúr oda egyet, hanem utal saját korábbi vitájára is Cserhalmi Györggyel. A fenti mondat szerint Cserhalmi György szintén nincs már a csúcson, ő volt az ugyanis, aki azt találta mondani egy interjúban még októberben, hogy „azt mondják Árpa Attilára, hogy színész. Akkor mi vagyok én?”, ezzel megkérdőjelezve Árpa Attila sikerét és teljesítményét. Ennek a vitának az összefoglalójáért kattintson ide!

A fenti tapasztalatai alapján írja Árpa Attila három vörös szívvel, hogy

#TEAMPUSKÁS,

azaz hogy ő szintén Puskás-Dallos Peti csapatában van ebben a vitában.

Az online celebviszályhoz ezen kívül Puskás-Dallos Peti édesapja is hozzászólt, de ő nem foglalt állást egyik oldal mellett sem (úgyis egyértelmű anélkül is, hogy kinek a pártján áll), hanem egy meghívást küldött Puzsér Róbertnek. Erről részletesebben ide klikkelve olvashat.

(Kiemelt kép: Árpa Attila Instagramja)